TÜRK EĞİTİM-SEN MUDANYA TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI

Türk Eğitim-Sen Bursa 1 Nolu Şube Mudanya Temsilciliği, Hasanbey Mahallesi Namazgah Caddesi'nde törenle açıldı.

TÜRK EĞİTİM-SEN MUDANYA TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI
banner98
Türk Eğitim-Sen Bursa 1 Nolu Şube Mudanya Temsilciliği, Hasanbey Mahallesi Namazgah Caddesi'nde törenle açıldı.
Türk Eğitim-Sen Bursa 1 Nolu Şube Mudanya Temsilciliği’nin açılışında konuşan Türk Eğitim-Sen Genel Başkan İsmail Koncuk, Türkiye'nin çok zor ve vahim günler yaşadığını söyledi. Sivil toplum örgütlerinin görüşlerinin de dikkate alınmasıyla oluşan katılımcı demokrasinin rafa kalktığını ifade eden Koncuk, “Milli eğitim temel kanunu ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısındaki 657 sayılı yasanın değiştirilmesi ile kamu çalışanları her an işten çıkarılma korkusu ile yaşayacaklardır. Mevcut iktidarın başında zaten pek çok dert var. Kamu çalışanları da bir oldu, bittiye asla müsaade etmeyecektir” diye konuştu.
Sürekli değişim ve yanlış uygulamalarla yap-boz tahtasına dönen ülkemiz Milli Eğitim politikasına doğru yön verebilmek için çabaladıklarını vurgulayan Türk Eğitim-Sen Bursa 1 Nolu Şube Mudanya Temsilcisi Fikri Taş Delen ise, “Ülkelerin geleceği eğitim ile şekillenecekse bunun için her zaman biz buradayız. Mensubu olmaktan gurur duyduğum sendikamız ilçe temsilciliğinin Cumhuriyetin temellerinin atıldığı şirin Mudanya’da açılışı da bizlere farklı bir heyecan yaşatmaktadır. Açılışımıza iştirak ederek bizleri yalnız bırakmayan değerli katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.
Açılışa Türk Eğitim-Sen Genel Başkan İsmail Koncuk, merkez yönetim kurulu üyeleri Talip Geylan, Cengiz Kocakaplan, Kamu-Sen Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Kazım Sarnık, MHP İlçe Başkanı Yüksel Kesen, MHP Mudanya Belediye Başkan adayı Erol Demirhisar, Ülkü Ocakları Başkanı Olcay Cibo ve Türk Eğitim-Sen üyeleri katıldı.
Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2014, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0