TÜMSİAD’DAN BTSO YENİ YÖNETİMİNE TEBRİK ZİYARETİ

BURSA- Tüm Sanayici Ve İş Adamaları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, gerçekleşen seçimlerin ardından oluşan Bursa Ticaret Sanayi Odası’nın (BTSO) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TÜMSİAD’DAN BTSO YENİ YÖNETİMİNE TEBRİK ZİYARETİ
banner98
 TÜMSİAD Bursa Şubesi, kent dinamikleriyle olan güçlü ilişkisini arttırarak sürdürüyor. Bu kapsamda önceki hafta gerçekleşen BTSO seçimlerinin ardından, TÜMSİAD Başkanı Veys Faruk Balkanoğlu ve Yönetim Kurulu ile beraber BTSO Başkanı İbrahim Burkay’a ve Yönetim Kuruluna başarı ve tebrik ziyaretinde bulundu.

Balkanoğlu; Bursa Büyürse Türkiye Büyür Sloganı ile önemli proje ve çalışmalara imza atan Sn. İbrahim BURKAY ve yönetimini seçim çalışmalara imza atan Sn. İbrahim BURKAY ve yönetimini seçim
çalışmalara imza atan Sn. İbrahim BURKAY ve yönetimini seçim başarısından dolayı tebrik etti. Yeni dönemde Bursa’mız ve ülkemiz için hayırlı hizmetler yapmanızı temenni ediyorum dedi.

BTSO’da gerçekleşen üst düzey ziyarete Bursa Valisi İzzetin Küçük de yer aldı. Gerçekleşen ziyarette, TÜMSİAD Bursa’ya seçim sürecinde yaptığı destekler için teşekkür ederken BTSO Başkanı İbrahim Burkay, tebrik ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu aktardı.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2018, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0