banner102

TÜMSİAD BURSA’DAN 15 TEMMUZ ZİYARETLERİ

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün ardından hain darbe girişimi karşısında gösterdikleri duruş sebebiyle Bursa Garnizon Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

TÜMSİAD BURSA’DAN 15 TEMMUZ ZİYARETLERİ
 TÜMSİAD Bursa Şubesi, Cumhuriyet ve demokrasi tarihine kara bir gün olarak geçen 15 Temmuz'un birinci yıl dönümünde ülkesi için her zaman canlarını feda etmeye hazır olan güvenlik güçlerini ziyaret ederek onlara hizmetleri için teşekkür etti.

TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan başkanlığında TÜMSİAD Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ve Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ile bir araya geldi.

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunan TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan şunları söyledi: “Bundan bir yıl önce hain terör örgütü FETÖ; devletimizin bekasına, demokrasimize ve milli birliğimize kastetti. Tarihimiz boyunca bu güzel ülkemize kim bedel ödetmek istiyorsa milletimizle birlikte her zaman karşısında dik durduk durmaya da devam edeceğiz. Birliğimizi, her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduğumuzu göstermek ve kendilerine moral vermek için böyle bir ziyaret düzenledik. Allah tüm güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun. Bu vesile ile 15 Temmuz başta olmak üzere ülkesi için canını ortaya koyan, bu uğurda göğüslerini siper eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle yâd ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2017, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0