Toplu Sözleşmede Mutlu Son

Mustafakemalpaşa Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında 46 sürekli işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

Toplu Sözleşmede Mutlu Son
banner98
 Toplu iş sözleşmesi imza törenine Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Hizmet-İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Mehmet Keskin, Şube Sekreteri Selim Bal ve Mustafakemalpaşa Belediyesi Sendika Temsilcisi Mehmet Can katıldı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 2017-2018 yılını kapsayan toplu sözleşme hükümlerine göre hak sahibi işçilerin yevmiye ve sosyal yardımlarına enflasyon üzerinde zam yapıldığını söyledi.

Başkan Kurtulan; " Çalışanlarımızın alın teri ve emeğinin karşılığı sözleşmeye yansımıştır.  İşçilerimizin haklarını korumak, refah seviyelerini yükselterek daha rahat bir ortamda çalışmalarını sağlamak adına toplu iş sözleşmesi başta çalışanlarımız olmak üzere hepimizde hayırlı olsun" dedi.

İşçilerin ücretlerinde iyileştirmeler yapıldığını belirten Hizmet-İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Mehmet Keskin ise Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a teşekkür etti.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2017, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0