TGD'den Açıklama!

Tarafsız Gazeteciler Derneği Başkanı Necmi İNCE 24 Temmuz Basın Bayramı ve Basın Dayanışma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

TGD'den Açıklama!
banner98
 Tarafsız Gazeteciler Derneği Başkanı Necmi İNCE 24 Temmuz Basın Bayramını ve Basın Dayanışma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. İnce: Bir basın emekçisi olarak 24 Temmuz Basın Bayramı ve Basın Dayanışma günümüzü kutluyorum. Basına müdahelenin arttığı,köşe yazılarımızın kısıtlandığı bu günlerde kalemlerimize özgürlüğü,ülkemizin geçirdiği bu kötü dönemden ivedilikle kurtulabilmeyi diliyorum.Farklı görüşlere düşmanlık olarak bakmayan eleştiri çerçevinsinde değerlendirilmesini ve bu anlamda toplumun önde gelen kişilerininde bu noktadan bakması gerektiğini vurguladı.
Ayrıca basında zor şartlarda çalışan emekçi kardeşlerimizin haklarının yenilmediği,daha mureffeh daha huzurlu ortamlarda çalısmalarını umut ettiğini ifade etti.
Nice 24 Temmuz Basın Bayramlarına, 1908 yılında sansürün kalktığı gibi daha özģür,daha tarafsız ve daha iyi çalışma şartlarında halkın gerçekleri öğrenme ve bilgi alma noktasında sıkıntılarında hiç yaşanmadıgı günleri kutlarız dileklerinde bulundu.
Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2015, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0