TGD Yeni Yönetim kurulu üyeleri iftarda buluştu

Tarafsız Gazeteciler Derneği üyeleri düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

TGD Yeni Yönetim kurulu üyeleri iftarda buluştu
banner98
Her  yıl geleneksel olarak düzenlenen Tarafız Gazeteciler Derneği(TGD) iftar yemeği bu yıl Derebahçe Restoran'da gerçekleşti.  TGD Başkanı Necmi İnce'nin de hazır bulunduğu gecede, mesleki dayanışmaya vurgu yapıldı. Yemeğin ardından konuşma yapan Başkan İnce, gazetecilerin çalışma şartlarının her geçen gün daha da zorlaştığını belirterek, "Özellikle yerel basın zorlu günlerden geçiyor. Gazete çıkarmanın adete mucize olarak nitelendirildiği bu günlerde özellikle kamu kurumlarının haftalık gazetelere karşı göstermiş olduğu tutumu kabul etmiyoruz. Güçlü bir yerel medyanın oluşması için haksız rekabet ortadan kaldırılmalı ve hakça paylaşım sağlanmalıdır" dedi.

BOZBEY'E SANSÜR ELEŞTİRİSİ

Yerel medyanın sorunlarının gündeme getirildiği gecede geçtiğimiz aylarda yaşanan bir sansür olayına daha değinen Başkan İnce, "Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, belediyenin 2. yıl değerlendirme toplantısında büyük bir skandala imza atmıştır. Bizler kamu adına toplantıda yerimizi almamıza karşın, sonrasında toplantıya özel davet ile gelindiğini öğrendik. Bozbey; kendi istediği gazetecilerle ahbap-çavuş ilişkisi ile işlerini yürütmeye alışmış olmalı. Bizler gazeteciyiz ve kamuya açık olan bir yerde her türlü basın toplantısını takip etme özgürlüğümüz vardır. Haftalardır bu yanlış uygulama için bir özür beklememize karşın Bozbey'den bir yanıt gelmedi. Meslektaşlarımızın haklarını savunmak adına mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

 

Tarafsız Gazeteciler Derneği yeni Yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor;

Yönetim Kurulu Üyeleri; Başkan Necmi İnce, Başkan Yardımcısı Hüseyin Kaya, Muhasib Alim Şahin, Üye Erdal Şahan, Genel Sekreter Erkan Karaoğlu. Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Boybeyi Çelik, Selim Albayrak, Ali Sünlüklü, Ömer Küçükkaya, Bertan Aras. Denetim Kurulu: Muharrem Karabulut, Murat Sevinç, Sinan Çetinkaya. Denetim kurulu Yedek üyeleri: Selami Akyol, Mehmet Vanlıoğlu, Seçkin Gümüşkaya

 

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2016, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0