Teyo Emmi Kırdı Geçirdi!

İnegöl Belediyesi’nin ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Ramazan Sokağında düzenlediği sahne gösterileri ünlü konukların katılımıyla devam ediyor.

Teyo Emmi Kırdı Geçirdi!
banner98
 İnegöl Belediyesi’nin ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Ramazan Sokağında düzenlediği sahne gösterileri ünlü konukların katılımıyla devam ediyor. İlçe halkının her akşam farklı bir etkinlikle eğlenceli vakit geçirdiği sahne gösterileri kapsamında, televizyon ekranlarından Teyo Emmi ismiyle bilinen Cumhur Seval İnegöllülerle buluştu. Erzurum yöresinin sevilen simalarından olan Teyo Emmi’yi izlemek için İnegöl’deki Erzurumlular da Ramazan Sokağına akın etti. İlçe halkının ve protokolün yoğun ilgi gösterdiği gösteride kahkahalar havada uçuştu.

İğne atsan yere düşmez denecek kadar kalabalık bir kitle ile karşılanan Teyo Emmi’nin gösterisine; Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ile bazı belediye meclis üyeleri katıldı.

İzleyicilerin alkışları arasında sahneye çıkan Teyo Emmi, yaptığı tiplemeler ve fıkralarıyla İnegöllüleri gülmekten kırdı geçirdi. Vatandaşların ayakta alkışladığı gösteri sonunda Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhur Seval’e fincan takımı takdim etti.

Hediye takdimi sırasında kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ramazan Sokağı’nda her akşam farklı misafirleri ağırladıklarını ve ramazanın ruhuna, anlayışına uygun bir şekilde ramazan akşamlarını geçirmeye çalıştıklarını söyledi.

Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ise, herkesin Ramazan’ını kutladığını belirterek, ramazan ayının bereket, kardeşlik, yardımlaşma ve sevgi ayı olduğunu, bu durumun İnegöl’de gözle görülür şekilde yaşandığını söyledi.  


Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2013, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0