Teleferik meydanı 3 yıldır Büyükşehir Belediyesi'ni bekliyor

Bursa'da teleferik meydanı 3 yldır mezbelelik bir halde tanzim edilmeyi bekliyor.

Teleferik meydanı 3 yıldır Büyükşehir Belediyesi'ni bekliyor
banner98
 Mahalle sakinleri, daha önce 
havuz bulunan bu mekanın yeniden eski fonksiyonuna kavuşturulmasını bekliyor. 
Büyükşehirin meydan düzenleme tabelasının 2 yıl önce konulduğunu, ancak belediye yetkililerinin o günden bu tarafa bir daha uğramadıklarını belirten mahalle sakinlerinden Recep Ercan, "Yeni teleferik sistemi inşa edilirken havuz kırılıp bazı
malzeme ve depolama faaliyeti yapıldı. Burası bozulalı 3 yıldan fazla oldu. Yeni teleferik özel sektör tarafından işletmeye açıldı. Harman yerine otobüslerin gittiği cadde teleferik otoparkı olması için ulaşıma kapandı. Alanı teleferik müşterileri otopark olarak kullansın diye kapattılar. Mahallemizin meydanına ise bakan olmadı. Büyükşehir Belediyesi idarecilerini, başkanın imzasını kullanarak astıkları tabelanın, verdikleri sözün arkasında durmaya davet ediyoruz" dedi.
Teleferik meydanından her gün Bursa'ya gelen yüzlerce yabancı misafir gelip geçiyor. Teleferik işletmesine giriş ve çıkışta kötü manzarayı gören turistler Bursa hakkında menfi düşünüyor. Mahalle sakinleri, meydanın kod farkından dolayı altının otoparak, üstünün yeşil alan olarak planlanması halinde daha kullanışlı olacağını ifade ediyor.
Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2016, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0