Tarımda Çok Daha Güzel İşlere İmza Atacağız

Yeni İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren’i ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilçe tarımı için çalışacaklarını ifade ederek “Bugünden sonra çok daha fazla el ele kol kola çok daha güzel işlere imza atacağız” dedi.

Tarımda Çok Daha Güzel İşlere İmza Atacağız
banner98
 Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2 hafta önce İnegöl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine getirilen İbrahim Ekren’i makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Aktaş, beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Ekren’e çiçek takdim etti.

DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ 
Ziyaret sırasında bir açıklama da yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Tarımla el ele vererek İnegöl’ün tarımını zirveye ulaştırmak için daha fazla çalışacaklarını belirterek “Bugün yönetici ve meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber aslında 1 yıldır İnegöl’de görev yapan ama kısa bir süre önce İnegöl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine getirilen İbrahim Ekren Beyi ziyarete geldik. Öncelikle yeni görevinin müdür beye hayırlı olmasını diliyorum. Bugün farklı programlarda da Müdür Beyle birlikteydik. İnegöl Belediyesi her ne kadar konuyla alakalı değil gibi gözükse de biliyorsunuz bu konuda ciddi bir alt yapımız var. Artık Belediye olarak yetkilerimiz var, Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz var, içimizde bu konularla ilgili arkadaşlarımız var. Çiftçi Malları Korumayla alakalı görevli arkadaşlarımız var, yine Tarım Kredi Kooperatifleri Başkanı hem İnegöl hem Büyükşehir meclis üyemiz. Nihayetinde İnegöl Belediyesi ve İlçe Tarım Müdürlüğü olarak inşallah bu günden sonra çok daha fazla el ele kol kola çok daha güzel işlere imza atacağız. Bugün de Müdür Beye hayırlı olsun dileklerimizi iletmek ve genel bir istişare etmek için geldik. Tekrar başarılar diliyorum” dedi.

İNEGÖL BELEDİYESİ’NİN TARIMA DESTEKLERİNİ YAKINDAN TAKİP ETTİK 
İnegöl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren ise Başkan Aktaş’a ve meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “Yaklaşık 1 buçuk yıldır İnegöl’de mühendis olarak görev yapıyordum. 2 hafta önce İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak vazife aldık. Bu süreçte Başkanımız ve İnegöl Belediyesi’nin ilçe tarımına olan katkısını da çok yakından takip ettik. Bu hususta da ayrıca çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte el birliği ile tarım sektörüne daha iyi hizmetler vereceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2017, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0