SİYASİLER İSSİAD İFTARINDA BULUŞTU

BURSA - İstanbul Caddesi Sanayici ve İş Adamları Derneği, (İSSİAD) düzenlediği iftarda siyasi partilerin temsilcilerini buluşturdu. Sohbette İstanbul Caddesi’nin gelişimine dair fikir alışverişinde bulunuldu.

SİYASİLER İSSİAD İFTARINDA BULUŞTU
banner98
 Çelikpalas Otel Lalezar Salon’da İSSİAD Başkanı Yakup Altınöz ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına; AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Osman Mesten, CHP Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Lale Karabıyık ve İYİ Parti Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu ile birlikte İSSİAD üyeleri katıldı.

İftar programında konuşan İSSİAD Başkanı Yakup Altınöz, siyasileri İSSİAD’ın kuruluş amacı ve faaliyetleri ile ilgili bilgilendirdi. İstanbul Caddesi’ni Bursa’nın önemli ve cazibesi gittikçe arttıran bir bölge olarak tanımlayan Altınöz, İSSİAD olarak bunu daha da değerli hale getirmek için çalıştıklarını ifade etti.

“İSTANBUL CADDESİ DEĞERİNİ ARTTIRIYOR”

Altınöz şunları söyledi, “Hep birlikte İstanbul Caddesini daha güzel hale getirmeliyiz. Bu anlamda İstanbul Caddesi’nde faaliyet gösteren iş insanlarının oluşturduğu derneğimizle biz elimizi her zaman taşın altına koyuyoruz. Bu bölgeyi Bursa’nın Maslak’ı yapmamamız için hiçbir sebep yok. Raylı sistem, kamu yatırımları, nitelikli konutların bir bir gelmesi ve bununla birlikte ulaşım kolaylığı, lokasyonu gibi özellikler ile bölgenin değeri gittikçe artıyor. Hep birlikte güzel işlere imza atacağımıza ve caddemizin gelişimiyle birlikte şehrimizin de gelişimine katkı sunacağımıza inanıyorum.”

Altınöz’ün ardından her bir siyasi parti temsilcisi de birer selamlama konuşması yaptı. Gece hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2018, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0