"SIRA GENÇLERDE"

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Genel Merkezi gençleri Ankara’da buluşuyor. Milli Görüşçüler 29 Ekim 2017 Pazar günü Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonunda “Gençlik Buluşmasında” bir araya geliyor.

"SIRA GENÇLERDE"
banner98
 

Konuyla ilgili, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bursa İl Başkanı Naim Öztürk gazetemize bir açıklama yaptı.

“Biliyorsunuz, genel merkezimiz 4 Mart İstanbul’da Erbakan Hocamızı anma programı düzenlenmiş, 20 Bin kişinin katılmasıyla salon Milli Görüşçülere küçük gelmişti. Biz yaptığımız organizasyonla Abdi İpekçiye Bursa Teşkilatları olarak 1500 kişi katılım sağlamıştık. Büyük ses getiren bu program sonrası Erbakan isminin dünyada son derece büyük bir karşılığı olduğu bir kez daha hissedilmiş oldu,” dedi.

Naim Öztürk rutin yaptıkları çalışmaların dışında Türkiye ve dünya çapında bazı programların da düzenlendiğinden bahsetti. Öztürk şöyle devam etti:

“Bu defa yine büyük bir organizasyona imza atılıyor. Tüm Türkiye’deki gençler bir programda buluşturuluyor. Bu buluşmaya çok önem veriyoruz. Bizim için 2. Kırk yılın en önemli çalışması. Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın deyimiyle, ‘tüm insanlık bir alternatif ararken kimse bizim elimiz kolumuz bağlı oturacağımızı hesaplamasın’ düşüncesiyle yollara koyulacağımız bir organizasyon.

Biz Bursa Erbakan Vakfı olarak organizasyona 2000 kişilik bir çalışma yaptık. 17 ilçemize hedefleri verildi. Her ilçemiz samimiyetle çalışmalarına devam ediyor. Gençlik buluşması organizasyonuna şahitlik yapabilmek için Kadın Kolları ve tüm teşkilatlar olarak bizler de katılım sağlayacağız. Bursa’mızdan 1500 genç katılımı planlandı,” dedi.

’29 Ekim önemli bir gün’

Erbakan Vakfı Bursa il Başkanı Naim Öztürk, “29 Ekim tarihinin tüm Türkiyemiz için önemli bir gün olduğuna vurgu yaptı. Cumhuriyetimizin 94. Yılına kavuştuk. Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmetle yad ediyoruz. Düşmanın kurşunlarına bedenini siper etmek kolay bir iş değildir. Cepheye mermi taşırken bebeğinin üzerindeki örtüyü mermiler ıslanmasın diye çocuğunun üzerinden alıp mermilere örten nenelerimizi, de unutamayız.”

Erbakan Vakfı İl Başkanı Naim Öztürk şöyle devam etti: “Bununla beraber D8 oluşumu ile Yeni Bir Dünyanın temellerini atarken sömürü mekanizmalarına meydan okuyan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız da 29 Ekim 1926 da dünyaya gözlerini açmış. Bu nedenle Milli Görüşçüler olarak bu tarih bizim için iki kere değerlidir,” dedi.

“Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonundaki Gençlik Buluşmasına Bursa merkezden otobüsler kaldırılacaktır. Tüm halkımız programa davetlidir. Pazar günü yapılacak program için Cumartesi akşam Gökdere’den otobüsler kaldırılacaktır. Bursamızın tüm ilçelerinde organizasyonlar yapılmaktadır.

“3 Umre-2 Kudüs çekilişi”  

Erbakan Vakfı Kadın Kolları Ankara Gençlik Buluşmasına katılacak olanlara bir jest yapıyor. Kura ile yapılacak çekilişle 3 Umre ve 2 Kudüs çekilişi yapılacak. Konuyla ilgili (551-121 33 77) cep telefonu numarasıyla da bir çekiliş planlandı. Cep telefonu numarasını arayıp Ankara yolcuları çekilişe katılabilecekler.


Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 18:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0