Serdar Tuncer Şiirleriyle Gemliklilerle beraber oldu !

Gemlik Belediyesi’nin 2014 yılı kültürel programlarının ilki Uludağ Üniversitesi (U.Ü) Gemlik Yerleşkesinde gerçekleşti.U.Ü. zeytin topluluğu ile birlikte muhteşem bir organizasyona imza atan Gemlik Belediyesi, TV ve Radyo Programcısı,...

Serdar Tuncer Şiirleriyle Gemliklilerle beraber oldu !
banner98
Gemlik Belediyesi’nin 2014 yılı kültürel programlarının ilki Uludağ Üniversitesi (U.Ü) Gemlik Yerleşkesinde gerçekleşti.

U.Ü. zeytin topluluğu ile birlikte muhteşem bir organizasyona imza atan Gemlik Belediyesi, TV ve Radyo Programcısı, Şair Serdar Tuncer’i Asım Kocabıyık Kültür Merkezi toplantı salonunda ağırladı. Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesinde bulunan öğrenciler, Hukuk Fakültesi ve Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin yanı sıra Hisar Anadolu, Ticaret Meslek Lisesi ve Kız Meslek Lisesi öğrencilerini Ünlü Şair Serdar Tuncer ile buluşturan Gemlik Belediyesi, kültürel programlara da devam edeceğini müjdeledi. Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Koçak, Ak Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Yadigâr Sönmez’in de izlediği şiir gününde konuşan zeytin topluluğu başkanı Muhammet Ali Kaya, yıl boyunca ünlülerin tecrübe ve birikimlerinden yararlanmak için, önemli konukları ağırlayacaklarını söyledi.

Şiirlerini, kendine has mimik, jest ve esprileriyle süsleyen, anekdot ve anılarıyla renklendiren Serdar Tuncer de, liseli ve üniversiteli öğrenciler tarafından ayakta alkışlandı. Yaklaşık iki saat süren şiir dinletisi organizasyonunda, öğrencilerle birebir iletişim kuran Serdar Tuncer, büyük beğeni topladı.

Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Serdar Tuncer ve üniversite öğrencilerine teşekkür ederek, kültürel programların devam edeceğini müjdeledi. Refik Yılmaz, Serdar Tuncer’e teşekkür edip, çiçek takdim ederken, “Sakarya Türküsü” şiirini de istedi. Bu talebi yerine getiren Serdar Tuncer’de, Gemlik’te gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2014, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0