banner101

Selçuk Türkoğlu İyi Parti Bursa İl Başkanı oldu

Pandemi nedeniyle ertelenen İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi İbrahim Yazıcı Stadyumun'nda gerçekleşti. Gerçekleşen kongrede Selçuk Türkoğlu ve Yüksel Yılmaz yarıştı. Türkoğlu 603 delegenin 348'inden aldığı oyla il başkanlığına seçildi.

Selçuk Türkoğlu İyi Parti Bursa İl Başkanı oldu

Divan başkanı olarak İYİ Parti  Bursa Milletvekili Ahmet Erozan'ın yönetiminde gerçekleşen İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi'nin kazanan ismi belli oldu.

Mevcut İl Başkanı Dr. Yahya Bahadır'ın aday olmadığı kongrede 587 delege oy kullandı.

348 delegenin oyunu alan Selçuk Türkoğlu İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı görevine geldi.

Türkoğlu açıklamasında, "İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı'na her kesimden mağdurun yanında verdiğim mücadelemle huzurunuzdayım. İYİ Parti'yi Bursa'da herkese anlatmak, İYİ Parti'nin Türk demokrasisinin oksijen çadırı olduğunu anlatmak, vatandaşın kendini güvende hissedeceğini ifade etmek üzere huzurunuzdayım. Yorulmak bilmeksizin ev ev Bursa'yı arşınlamak için buradayım. Kimseyi ötelemeden, yüzümüzden tebessümü eksiltmemek için huzurunuzdayım. Aziz Türk milletinin bize verdiği bu millet adına, sesiniz olmak, daha etkin bir muhalefet olmak adına arkadaşlarımızla birlikte huzurunuzdayım." şeklinde konuştu.

Divan Kurulu Başkanlığını İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan üstlenirken, kurulda yer alan diğer isimler, Hasan Toktaş, Ayşegül Özyiğit Gül, Hatice Deniz, Emre Furkan Oruç oldu.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2020, 13:53

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0