Şehrin ışıkları ödülleri sahiplerini buldu

UEDAŞ tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Şehrin Işıkları” ulusal fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Şehrin ışıkları ödülleri sahiplerini buldu
banner98
 Güney Marmara Bölgesi’nde elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ tarafından Türkiye çapında düzenlenen “Şehrin Işıkları” fotoğraf yarışmasında ödül kazananlar, ödüllerini UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe’nin elinden aldı.
Güney Marmara Bölgesi’nde elektrik dağıtım hizmetini yürüten, son kullanıcıya enerjiyi en verimli şekilde ulaştırmak hedefi ile faaliyetlerini sürdüren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) tarafından, bu yıl 3.sü düzenlenen “Şehrin Işıkları” konulu ulusal fotoğraf yarışmasının kazananları ödüllerini teslim aldı.
1 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında düzenlenen, ulusal arenada yüzlerce fotoğrafçının katıldığı yarışmada toplam 836 adet fotoğraf yer aldı.
Fotoğraf yarışmasının sonuçlanmasının ardından başarılı fotoğrafçılara ödüllerini teslim eden UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, "Yarışmada gösterdikleri başarıdan dolayı ödül kazanan fotoğrafçıları kutlarım. Yüzlerce fotoğraf arasından en iyi dereceyi elde eden fotoğraflar gerçekten birbirinden güzeldi. Ödül kazanan yarışmacıları yürekten kutluyorum. Sosyal sorumluluk kampanyalarını, halkla ilişkiler çalışmaları ve kurumsal iletişim projelerine çok önem veriyoruz. Bu tür iletişim çalışmalarının şirket imajımıza olumlu katkısı olduğunu düşünüyoruz. Başta eğitim olmak üzere kültür, sanat, ve sportif projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Faaliyetlerimizin bu şekilde ilgili görmesi bizleri oldukça gururlandırıyor” diye konuştu.
Ödüllerin teslim edilmesinin ardından açıklamalarda bulunan UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce de, yüzlerce fotoğrafın gönderildiği yarışmada ilk 3'e giren yarışmacıları başarılarından dolayı kutladı. Yüce, “UEDAŞ olarak sosyal sorumluluk çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu yıl 3.sünü gerçekleştirdiğimiz Türkiye’nin her yerinden gönderilen yüzlerce fotoğrafın arasından en iyileri seçmekte oldukça zorlandık. Yarışmamıza katılan tüm yarışmacılara teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.
UEDAŞ tarafından düzenlenen “Şehrin Işıkları” fotoğraf yarışmasında dereceye giren yarışmacılar da kendi fotoğraflarının derece almasından dolayı oldukça mutlu olduklarını belirterek, UEDAŞ’a teşekkürlerini iletti.
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışmaya 856 fotoğraf katıldı. Fotoğraf severler çektikleri fotoğraflarla en güzel şehir ışığı yakalamayı çalıştı. Yarışmaya katılan 856 fotoğrafın arasından Gürsel Egemen Ergin’in çektiği İstanbul Boğaz köprüsündeki ışık gösterisi fotoğrafı birinci olurken, İsa Cida’nın Ankara’da çektiği fotoğraf ikincilik oldu. 3’üncülüğe ise Emre Bostanoğlu’nun Samsun’da çektiği fotoğraf layık görüldü.
Birinciliği elde eden Gürsel Egemen Özgür isimli kullanıcıyla Limak Limra Hotel Antalya bir hafta her şey dâhil tatil hediye edilirken, ikinci olan yarışmacıya Nikon D 3200 Fotoğraf Makinesi ve üçüncü olan yarışmacıya da Samsung Galaxy S4 Akıllı Telefon hediye edildi.
Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2015, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0