banner102

"Şehrimizi geliştirecek her türlü iş birliğine açığız"

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Teşkilat Başkanı İbrahim Güney ve Halkla İlişkiler Başkanı Hasan Kılıç’la birlikte İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Abdullah Damar’ı ziyaret etti.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Abdullah Damar, çalışmalarını anlattı. Bursa’nın kültürel ve doğal zenginliklerle örülü, turizm potansiyeli yüksek bir il olduğunu belirten Dr. Damar, bu potansiyelin hak ettiği yere gelebilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.
Damar’a başarılar dileyen AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, ekonomik, kültürel, doğal zenginlikleri ve çalışan insan gücüyle Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olan Bursa’nın bir dünya markası olması yolunda bütün kurumlarla iş birliği içinde çalıştıklarını söyledi. Torun, “Belediyelerimiz ve kurumlarımız şehrimizin tüm güzelliklerini ve potansiyellerini doğru şekilde kullanabilmek için gerekli adımları atıyor. Bursa, her türlü nimetin bahşedildiği, şanslı bir şehir. Bursa’mızı yarınlara en güzel şekilde hazırlamak, örnek bir şehir haline getirmek hepimizin omuzlarında büyük bir görevdir. Bursa’mızın potansiyellerini ortaya çıkaracak yatırımların yapılması için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2015, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0