Şehit Polisler Mezarı Başında Anıldı

Bursa'da, emniyet teşkilatının 171. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Emniyet Mensupları Şehitliği'nde tören düzenlendi.

Şehit Polisler Mezarı Başında Anıldı
banner98
 Emniyet teşkilatının kuruluşunun 171. kuruluş yıldönümü sebebiyle ilk olarak Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Çarşamba’daki Valilik Binası’nda Vali Yardımcısı Nevzat Ergün’ü ziyaret etti. Emniyet teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlayan Ergün, “Halkın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren polis teşkilatımıza müteşekkiriz” dedi.
Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, “Emniyet teşkilatımıza hizmet etmiş şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabır diliyorum. Gazi kardeşlerime sağlık ve esenlik diliyorum. Teşkilat mensuplarımıza da Allah’tan kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.
Valilik ziyareti Yıldız ve beraberindeki müdür yardımcıları ile şube müdürlerinin Ergün’e çeşitli hediyeler takdim etmesiyle sona erdi.

ŞEHİTLİKTE TÖREN
Valilik ziyaretinin ardından merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Şehir Mezarlığında şehitler anıldı. Vali Yardımcısı Nevzat Ergün, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ile şehit yakınlarının katıldığı tören İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşu ile başladı. Şehit polisler için yapılan saygı atışının ardından Yıldız, şehitlik defterini imzaladı. Yapılan duaların ardından Ergün, Yıldız ve emniyet personeli şehit olanların mezarına karanfil bıraktı.
Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2016, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0