SARGIN TÜRKİYE’NİN YAŞ SEBZE VE MEYVE AMBARINI ZİYARET ETTİ

Ülkemizin Yaş Sebze ve Meyve ambarı görevini gören İznik Elbeyli Halini ziyaret eden İznik Belediye Başkanı Osman Sargın burada tüccarları gezerek bilgi aldı. Şeftali, Üzüm, Elma, Armut mahsullerinin olduğu şu dönemde çiftçilerin ürünlerinin para yaptığını ve çiftçilerinde ürünlerine kolaylıkla Pazar bulduğunu belirten tüccarlar “Çiftçimiz ülkemiz üzerinde dış mihraklar tarafından oynanan tüm oyunlara karşı üretmeye devam ediyor. Ürünlerine kolaylıkla Pazar buluyor” dedi.

SARGIN TÜRKİYE’NİN YAŞ SEBZE VE MEYVE AMBARINI ZİYARET ETTİ
banner98

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın esnafı tek tek ziyaret ederek, hayırlı işler ve bol kazanç dilerken, hal görevlilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Medeniyetler başkenti İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ” Tarım bölgesi olan ilçemiz çiftçisi yetiştirdiği mahsulünü bugünlerde hallere ve pazara sunuyor. Tarım alanında adeta üretim bölgesi olan ilçemizde şu anda çiftçilerimiz elma, armut, şeftali, üzüm ve domates gibi ürünlerini hale getiriyorlar. Çiftçilerimiz her türlü dış mihraklara karşı üretmeye devam ederek ülkemizin yanındayız mesajını bizlere ilettiler. Rabbim çiftçilerimize kolaylıklar versin, bol ve bereketli kazançlar eylesin” dedi.

Belediye Başkanı Osman Sargın daha sonra hal personeli ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0