banner101

Şampiyon zabıta ekibi oldu

Yıldırım Belediyesi’nin birimler arası dayanışmayı ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmek maksadıyla düzenlediği ‘2014 Birimler Arası Futbol Turnuvası’, Zabıta Müdürlüğü ile Özel Kalem Müdürlüğü arasında oynanan final karşılaşması ile sona erdi.

Şampiyon zabıta ekibi oldu
 Dr. Sadık Ahmet Tesisleri’nde oynanan final maçında penaltı atışları sonucunda Özel Kalem Müdürlüğü’nü 3-2 yenen Zabıta Müdürlüğü şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Kupa töreninde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, turnuvaya katılan bütün takımlara teşekkür ederek, “Başta şampiyon olan Zabıta Müdürlüğü olmak üzere dereceye giren ve turnuvaya iştirak eden tüm takımlarımızı tebrik ederim” dedi.
Sporun dostluk ve kardeşlik duygularını güçlendirme adına önemli bir araç olduğunu belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Belediyemiz personeli arasında dayanışmayı ve arkadaşlığı bu turnuva sayesinde bir kez daha güçlendirdik. Sporun elbet bir kazananı var, ama bu turnuvada gördük ki kazanan her zamanki gibi dostluk oldu” diye konuştu.
ÖDÜLLERİNE KAVUŞTULAR
Turnuvada şampiyon olan Zabıta Müdürlüğü’ne kupasını Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali verirken, ikinci olan takıma kupasını AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı verdi. Organizasyonda üçüncü olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ise kupasını Yıldırım Belediyespor Kulübü Başkanı İlhami Aydın’ın elinden aldı. Şampiyonada ‘En Centilmen Oyuncu’ Bedri Cebelli, ‘En İyi Kaleci’ Kemal Kocaosman,‘Gol Kralı’ ise Hatip Yıldırım oldu.
Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0