Şafak Vakti Uyuşturucu Operasyonu

Bursa'da narkotik polisinin 18 ayrı eve şafak vakti yaptığı uyuşturucu operasyonu film sahnelerini aratmadı.

Şafak Vakti Uyuşturucu Operasyonu
banner98
 Özel harekat destekli operasyonda koç boynuzlarıyla evlerin kapıları kırıldı, Alfa isimli narkotik köpeği saklanan zehirleri birkaç dakika içinde bulmayı başardı. Gözaltına alınan 17'si kadın 29 kişi ise adliyeye sevk edildi. Kadınlardan birinin kucağındaki ikiz bebekler ise dikkatlerden kaçmadı.


Bursa Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Yıldırım İlçesi Meydancık Mahallesinde 6 aydır takip edilen evlere operasyon düzenledi. Ekiplerin 3 aydır takip ettikleri torbacılara yönelik operasyonda 18 ayrı eve aynı anda baskın gerçekleşti. Özel harekat polisleri kapıları koç boynuzu ile kırarak içeri girdi. Polisler, evlerin çatıları, merdiven boşlukları ve şahısların kaçacağı tahmin edilen yerlerde arama yaptı.


200'e yakın polis ile narkotik köpeği Alfa'nın da katıldığı operasyonda 17'si kadın 29 kişi gözaltına alındı. Evin içindeki aramada narkotik köpeği Alfa, kalorifer peteğinin arkasına ve bahçede çeşmeye saklanan uyuşturucuları birkaç dakika içinde bulmayı başardı.


Polis tarafından gözaltına alınan 17'si kadın 29 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından 'Ticari amaçla uyuşturucu esrar maddesi bulundurmak ve ticaretini yapmak' suçlarından adliyeye sevk edildi. İkiz bebeği bulunan bir kadın zanlı ise kameralara tepki gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2013, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0