Saadet Partisi Makine Mühendisleri Odasını ziyaret etti

Saadet Partisi Bursa il başkanı inşaat yüksek mühendisi Mehmet Atmaca ve başkan yardımcılarıyla beraber Mühendisleri Odası başkanı İbrahim Mart beyi makamında ziyaret etti.

Saadet Partisi Makine Mühendisleri Odasını ziyaret etti
banner98
 Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Atmaca, MMO'nun ve Akedemik odaların kent için önemli hassasiyetler ifade ettiğini söyleyerek, Bursa’da ulaşımla ilgili katliamlar var. Odalar bu konuyla ilgili ses getirmeli. Biz herkesle birlikte hareket edebiliriz. 1974 yılında sağ ve sol fikirler bir araya gelerek ülkemiz için yapılması gereken sanayii sürecini hızlandırmak için birlikte çalıştık dedi.

MMO başkanı Mart bey, Saadet Partisinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek, biz yapılan işin insanımıza daha iyi nasıl yansıyacak bu açıdan bakıyoruz dedi.

 Türkiye bugünkü ekonomik sıkıntılara geldiyse izlenen siyaset sununda bu hale gelmiştir. Dobruca’da yapılan ve trafiğe kapatılan yol rezil bir çalışmanın ürünüdür. İki rapor ve iki açıklama yaptığımız halde görüşlerimiz dikkate alınmadı dedi.

Biz sanayileşme istiyoruz siyaset oluyor, asgari ücret şu kadar olsun diyoruz siyaset oluyor. Asgari ücreti düşük istemek bir mühendis için normal değildir.

GSMH 10 bin dolar olan bir ülkede imalat sanayide pay oranı yüzde kırk olması lazım. Ama bu oran şu an yüzde 22’den yüzde dört’e düştü.  Biz Erbakan’ı ağır sanayi diye eleştirirken şimdi lafzı bile yok dedi.

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Atmaca, doğal olarak MMO bizim projelerimize destek vermelidir. Çünkü ağır sanayi hedefi bizim projemizdir dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2017, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0