Pedalların ilk durağı UEDAŞ oldu

Bursa'da bu yıl ikincisi düzenlenen Bisiklet Festivali'nde 250 bisikletçinin ilk durağı UEDAŞ oldu.

Pedalların ilk durağı UEDAŞ oldu
banner98
 Startı Botanik Park'tan verilen festivale 18 ilden 250 sporcu iştirak etti. Bisikletçiler, ilk molalarını UEDAŞ’da verdi. 250 bisikletçiyi UEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu kapıda karşıladı. Festivale sponsor olan UEDAŞ’a teşekkür eden bisiklet sevdalıları, Genel Müdür İslamoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti. 
İslamoğlu, bisikletçilerle bir süre sohbet edip, başarı dileklerini iletti. 3 gün serecek festivalde bisikletçiler ilk gün şehir turu atacak. İkinci gün Gündoğdu-Kurşunlu-Mudanya gezisine katılacak olan bisikletçiler, üçüncü gün ise teleferikle Uludağ’a çıkarak, Uludağ-Bakacak ve oteller bölgesinde pedal çevirip, denizinden dağına kadar Bursa’nın bütün güzelliklerini tanıyacak. 
UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, “Bu yıl ikincisi düzenlenen bisiklet festivaline bu sene de desteğimizi sürdürüyoruz. Bizim spora destek verdiğimizi herkes biliyor. Bugün 250 bisiklet sevdalısını ağırladık. 3 gün sürecek festivalin ilk durağı UEDAŞ oldu. Biz UEDAŞ olarak bundan çok memnun olduk. Önümüzdeki yıl da festivale destek vereceğiz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2014, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0