banner101

Özgür Eren Tkm’yi Türkülerle Coşturdu

Osmangazi Belediyesi’nin düzenlediği konserde sahneye çıkan TRT Ankara Radyosu ses sanatçısı Özgür Eren, seslendirdiği eserlerle salonu dolduran türkü severlere unutulmaz bir gece yaşattı.Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserin...

Özgür Eren Tkm’yi Türkülerle Coşturdu
Osmangazi Belediyesi’nin düzenlediği konserde sahneye çıkan TRT Ankara Radyosu ses sanatçısı Özgür Eren, seslendirdiği eserlerle salonu dolduran türkü severlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserin ilk bölümünde, şef Erdem Usanmaz yönetiminde sahneye çıkan Osmangazi Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, seslendirdiği koro ve solo eserlerle salonu dolduran türkü severlerden büyük alkış aldı. Konserin ikinci bölümünde sahneye TRT Ankara Radyosu Ses Sanatçısı Özgür Eren çıktı. Eren, seslendirdiği Anadolu’nun değişik bölgelerine ait türkülerle salonda bulunanları coşturdu. Konsere katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sergilediği performansla salonu dolduran Bursalılara keyifli bir gece yaşatan Özgür Eren ve Osmangazi Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu şefi Erdem Usanmaz’a birer çiçek takdim etti.
Gecede konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediye olarak gerçekleştirdikleri sosyal ve kültürel faaliyetlerle toplumun her kesimine hitap ettiklerini söyledi. Dündar, “Belediyemiz bünyesindeki merkezlerimizde, her akşam farklı bir etkinlik, farklı bir kültürel faaliyet gerçekleştiriyoruz. Bu akşam burada, Belediyemiz bünyesindeki Türk Halk Müziği topluluğumuzla birlikte, TRT sanatçımız Özgür Eren muhteşem bir halk müziği gecesi yaşattı. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0