banner102

Osmangazi’de Hayat Buluyor

Osmangazi Belediyesi, vatandaşların kullanabilir durumda olup kullanmadığı ikinci el ev eşyalarını adresten alarak ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor.

 Osmangazi’de Hayat Buluyor
 

Osmangazi Belediyesi, sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında önemli hizmetlere imza atmaya devam ediyor. Osmangazi Belediyesi, ‘Belediyem Benimle’ ekibiyle, ikinci el ev eşyalarını toplayıp ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor. Ekipler tarafından toplanan eşyaları, ihtiyaç sahipleri ise hiçbir ücret ödemeden alabiliyor. Eşyaların ulaşımı yine belediye ekiplerince sağlanıyor.

Eşyalar Adresten Alınıyor

Osmangazi Belediyesi’nin ‘Belediyem Benimle’ ekibi, hayırseverlerin bağışladığı ikinci el ve kullanılmayan ev eşyalarını evlerinden alıyor. Hayırsever vatandaşlardan toplanan beyaz eşya, mobilya ve elektronik eşyalar için ise ihtiyaç sahipleri, Osmangazi Belediyesi’ne başvuruda bulunuyor. ‘Belediyem Benimle’ ekipleri ise ihtiyaç sahiplerinin evlerini ziyaret ederek rapor hazırlıyor. Gerekli görülen ailelere de ihtiyaçları doğrultusunda yardımlar yapılıyor.

Bağış ve Yardım İçin Bir Telefon Yeterli

Kullanılmayan eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşların Osmangazi Belediyesi’nin 444 16 01 - 1801 numaralı hattını arayarak gerekli bilgiyi vermeleri yeterli olacak. Belediye ekipleri yardımları adresten alırken, eşya giriş ve çıkışı, kimlere ne kadar eşyanın dağıtıldığı da düzenli olarak kayıt altına alınıyor.


Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2017, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0