Osmangazi 'de Ahmet Özhan konseri

Osmangazi Belediyesi’nin, Bursa İrfan Eğitimciler Derneği ile birlikte düzenlediği Öğretmenler Günü özel konserinde sahne alan, Türk Sanat Müziği sanatçısı Ahmet Özhan, geceye katılanlara muhteşem bir sanat müziği ziyafeti sundu.

Osmangazi 'de Ahmet Özhan konseri
banner98
Osmangazi Belediyesi’nin, Bursa İrfan Eğitimciler Derneği ile birlikte düzenlediği Öğretmenler Günü özel konserinde sahne alan, Türk Sanat Müziği sanatçısı Ahmet Özhan, geceye katılanlara muhteşem bir sanat müziği ziyafeti sundu.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen özel geceye, Bursa Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Başkan Yardımcıları Halil Döner, Mehmet Çoban, İsmail Selimoğlu, Bursa İrfan Derneği Başkanı Bülent Göysaya, Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürü Dr. Zübeyde Sunay Özkul ve çok sayıda davetli katıldı.

Merinos A.K.K.M Osmangazi salonunu dolduran musiki severlere, nefis bir Türk Sanat Musikisi ziyafeti çeken Özhan, yaklaşık 1.5 saatlik konser sonrası salonu dolduran yüzlerce öğretmen tarafından ayakta alkışlandı. Yılın başarılı öğretmenlerine çeşitli ödül ve plaketlerin verildiği gecede bir konuşma yapan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, öğretmenlik mesleğinin dünyanın en kutsal mesleklerinin başında geldiğini söyledi. Dündar, “Bizlerin yetişmesinde, bu günlere gelmesinde büyük emeği olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum. Osmangazi Belediyesi olarak, bu dönem eğitime ayrı bir önem verdik. Bu güne kadar Osmangazi’deki 250 okulumuzdan 200’ünde badana, boya, çevre düzenlemesi gibi çeşitli işler yaptık. Yani bu 200 okula giderek, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi eğitim almaları için çeşitli yardımlarda bulunduk. Osmangazi belediyesi olarak, Bursa İl Milli eğitim tarihinde, ilk defa, rakam olarak 15 Milyon liralıyı bulacak büyük bir projeye imza atıyoruz. Sultan Murat Hüdavendigar adını verdiğimiz, 700 öğrencilik 36 sınıflık kapalı spor salonu ve yurduyla birlikte bir okul yapıyoruz ihalesi bugünler içerisinde bitecek” dedi.



Osmangazi Belediyesi bir dönemde iki okul yaparak Adını Bursa tarihine altın harflerle yazdıracağını söyleyen Başkan Dündar “ Eğitime desteğimiz her zaman devam edecek, Osmangazi zor bir ilçe bazı mahallelerimizde eksiklerimiz olsa bile bu eksikliğin eğitim alanında olmamasına dikkat ediyoruz, geçen hafta Valimiz ile protokolünü imzaladığımız M. Akif mahallesine Osmangazi İlk Öğretim okulu yapacağız, ve bir dönemde 2 okul yapmış ve 200 okulu destek vermiş olacağız” Diye konuştu.


Bursa Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal, Bursa İrfan Derneği Başkanı Bülent Göysaya’da, yaptıkları konuşmalarda, öğretmenlik mesleğinin dünyanın en kutsal mesleklerinden birisi olduğuna vurgu yaparak, gecenin düzenlenmesine olan katkılarından dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür ettiler.
Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2013, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0