Orhangazi’deki kaçak inşaatlar devam ediyor!

Geçtiğimiz günlerde Usta gazeteci Necmi İnce’nin gündeme getirdiği Çınar Göl Gazinosu’nun kaçak yapılaşma iddiası ve doğa katliamı sonrası yakın bölgede bir kaçak inşaat iddiası daha gündeme geldi. Orhangazi-İznik yolu üzerinde Istakoz Restaurant’ın gerçekleştirdiği iddia edilen kaçak yapılaşmanın da önüne geçilmeyip yetkililerin hala sessiz kalması soru işaretlerine yol açtı.

banner98

Çınar Göl Gazinosu olarak açılması planlanan kaçak inşaata müdahale etmeyince iddialara göre bu sefer bir de  Orhangazi-İznik yolu üzerinde Iskakoz Restaurant Boyalıca Mahallesi Yalı mevkiinde 143 ada 18 parsel ve 143 ada 19 parsel alanında kaçak bir inşaata girişti. Belediyenin ve valiliğin müdahale etmemesi akıllara birtakım soru işaretleri getirdi.


Buraya kimin el atarak kaçak yapılaşmaya dur diyeceği merak konusu oldu. Yetkililerin bu kaçak yapılaşmaya neden göz yuymduğu yahut neden hala bir açıklama yapmadığı bilenemezken, Bakanlığın müdahalesinin gündemde olduğu kaçak işletme inşaatının akıbetini tüm Bursa halkı merakla bekliyor.

İznik Gölü Talan Ediliyor!

İznik Gölü talan edilirken ilerleyen günlerde Valilik, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Belediyesi ve İznik Belediyesi bu kaçak yapılara neler yapacak merak konusu.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2020, 17:34

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0