Orhangazi'de TÜFAD Bölge Toplantısı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi, Orhangazi, Gemlik ve İznik’li futbol antrenörlerinin sorunlarının konuşulduğu bölge toplantısını Orhangazi Belediyesi’nin ev sahipliğinde Orhangazi’de yapıldı. Toplantıya Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Engin Kaya, Gemlik İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ahmet Adil Tunç, TÜFAD Bursa Şube Başkanı Sedat Özbağ ile birlikte Orhangazi, Gemlik ve İznik’te görev yapan futbol antrenörleri katıldı.

Orhangazi'de TÜFAD Bölge Toplantısı
banner98
 ÖZBAĞ; ANTRENÖRLERİMİZİN SORUNLARINI MİNİMUMA İNDİRMEK İÇİN UĞRAŞIYORUZ

Programda ilk söz alan TÜFAD Bursa Şube Başkanı Sedat Özbağ, futbol antrenörleri ile sık toplantılar yaptıklarını belirterek, bugün itibarı ile Gemlik, İznik ve Orhangazili antrenörlerimizle birlikteyiz. Bizlere ev sahipliği yapan Orhangazi Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz dedi. Sedat Özbağ, futbol antrenörlerinin her türlü sorunları ile yakından ilgilendiklerini de belirterek, dayanışma içinde her sorunumuzun üstesinden geleceğimize inanıyorum dedi.

 ÇAĞLAYAN; ANTRENÖRLER ÖNEMLİ BİR MİSYON YÜKLENMİŞ DURUMDALAR

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, futbol kulüpleri, futbol kulübü yöneticileri ve antrenörlerinin çok önemli birer misyon yüklendiklerini belirterek, hem gençlerimize spor yaptırmak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, hem de camialarını en iyi şekilde temsil etmek kulüplerimizin en önemli görevleri arasında yer alıyor. Futbol yöneticilerimizi, kulüplerimizi antrenörlerimizi bu manada tebrik ediyorum diye konuşan Çağlayan, bir çok antrenör bu işi gönül işi olarak yapıyor. Parayla pulla yapılacak bir şey olmadığını en az sizler kadar ben de biliyorum. Hem yaptığınız işten keyif alıyorsunuz hem de bir emek ortaya koymak suretiyle bir kazanım elde ediyorsunuz. Bizler de yerel yöneticiler olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da amatör futbola elimizden gelen her desteği sağlayacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın dedi.  Daha sonra kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz söz alarak, futbol camiasında amatör sporların önemine vurgu yaparak, amatör futbolda ise bu işin en önemli çilesini çekenler antrenörler. Dolayısıyla bu konuda emek veren herkesi kutluyorum dedi. Konuşmaların ardından TÜFAD başkanlığında Orhangazi, Gemlik ve İznikli futbol antrenörleri yaptıkları toplantı ile sorunlarını masaya yatırdı
Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0