Orhangazi'de Spor Zirvesi

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, amatör spor kulüpleri yöneticileriyle spor zirvesinde bir araya geldi.

Orhangazi'de Spor Zirvesi
banner98
 Spor zirvesinde konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, futbolun güzelliklerini Bursa’da yaşatanlarla ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Kendisinin de gönül verdiği sporun tartışılmasını memnuniyetle karşıladığını ifade eden Çağlayan, “Orhangazi bir futbol şehri. Bursa’da yaşattığınız güzellikleri bizler Orhangazi’de yaşatmaya çalışıyoruz. 11’e yakın amatör spor kulübümüzle birlikte ilçede gençlerin futbol oynamalarına vesile olmaya çalışıyoruz. Eksikliklerimiz tabii ki var. Ancak tozlu sahalarda büyümüş, tesisleşmenin ne kadar önemli olduğunu bilen birisi olarak bugün masanın karşı tarafında meseleleri çözmeye çalışıyoruz” dedi. 
Sporda bu yılın hamle yılı olduğuna dikkat çeken Çağlayan, “Gençlik ve Spor Bakanlığı'mızın yapacağı futbol sahasıyla resmi müsabakaların yapılacağı yeni bir sahamız olacak. Büyükşehir Belediyesi'nin gölde, Ortaköy’de, Yeniköy’de, Çakırlı’da, Üreğil’de, Gedelek’te yapacağı sahalarımız var. Toplam 14 sahamız olacak” diye konuştu. 
İlçedeki kulüplerin ciddi sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu anlatan spor yöneticileri, bu meselelerin belediye desteğiyle tamamına yakınının çözüldüğünü ifade etti.
Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2015, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0