Orhangazi'de Kaldırım Çalışmaları

Orhangazi'de alt yapının ardından kaldırım düzenlemeleri başladı.

Orhangazi'de Kaldırım Çalışmaları
banner98
 Alt yapı, kanalizasyon, içme suyu ve enerji hatlarının yeraltına alınma çalışmalarının tamamlandığı İstiklal Caddesi’nde kaldırım düzenlemeleri başladı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile Orhangazi Belediyesi ekipleri, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde öncelikli olarak kaldırım çalışmalarını başlattı. Buna göre ekipler İstiklal Caddesi girişinden başlayarak eski kaldırımları sökmeye başladı. Cadde boyunca sökümü yapılacak olan kaldırımların yerine yeni ve daha modern kaldırımlar inşa edilecek. Bu çalışma ile birlikte kaldırım boyunca yeni aydınlatma direkleri de yerleştirilecek.
Belediye Başkanı Neşet Çağlayan çalışmaları yerinde inceledi. Çağlayan, bölge esnafını da ziyaret eden Çağlayan, artık yavaş yavaş inşa çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Evvela kaldırımların düzenlemesi yapılacak. Bu çalışmalar alt yapının tamamlandığı bölgelerde yürütülecek” dedi.
Büyükşehir ekipleri ile birlikte başlatılan kaldırım çalışmalarında ise standartlar da belirlendi. Buna göre ana arterler üzerinde 3,5 metre genişliğinde yol, yolun her iki kenarında 2,5 metre genişliğinde otopark alanı olacak.
Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2014, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0