banner101

Orhangazi Kent Konseyi Başkanı Seçildi

Orhangazi'de Kent Konseyi’nin genel kurulu yapılırken, başkanlığa Nizamettin Alkan seçildi.

Orhangazi Kent Konseyi Başkanı Seçildi
 Belediye Nikah Salonu’ndaki genel kurulda konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Hüseyin Burak’ın sağlık problemleri ile iş yoğunluğundan dolayı Kent Konseyi başkanlığını bırakma talebi olduğunu hatırlattı. Çağlayan, Kent Konseyi’nin Orhangazi’de hiçbir siyasi görüş ve düşünceyi öne çıkarmadan faaliyetlerini sürdüreceğini belirterek, “Maksadımız el birliği ile Orhangazi’ye katkı sağlayacak işler yapmak” dedi.
Çağlayan, alt yapı çalışmaları ile ilgili de bilgi vererek, “Aralık ayı sonuna kadar çok büyük bir aksilik olmazsa alt yapı çalışmaları tamamlanmış olacak. Ardından üst yapı çalışmalarını başlatacağız. Zaten Erenler Caddesi üzerinde Büyükşehir Belediyesi ekipleri asfalt çalışmalarını başlattı. Kaldırım çalışmaları da başlamıştı. Yaza kadar Orhangazi’nin büyük bir bölümünde üst yapı çalışmaları da tamamlanmış olacak. Bundan sonra üst yapı ve sosyal projeleri hayata geçireceğiz. Orhangazi elektrik hatları yer altına alınmış, şık aydınlatma direkleri ve MOBESE sistemi ile çok daha modern bir şehir merkezine kavuşmuş olacak” dedi.
Orhangazi Kent Konseyi başkanlığına Nizamettin Alkan seçildi. Alkan, “Böylesine zor bir göreve beni layık gören genel kurul üyelerine teşekkür ederim” dedi.
Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0