Orhaneli'de ramazan coşkusu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçelere yönelik iftar programları kapsamında Orhaneli’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Orhaneli'de ramazan coşkusu
banner98
 Başkan Alinur Aktaş, Bursa’nın önemli dağ ilçelerinden biri olan Orhaneli’de önce ilçeyi gezdi, ardından iftar programına katıldı. Büyükşehir ve Orhaneli belediyeleri işbirliğiyle gerçekleştirilen iftara yaklaşık 2000 civarında vatandaş katıldı. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Milletvekili Osman Mesten, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’nun da katıldığı iftar programında ramazan aynının manevi havası doyasıya yaşandı.

“Değerlerimizin kıymetini bilelim”

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı konuşmada dağ ilçelerinin önemine değinerek, ramazan ayında iftar programlarını vesile kılarak Keles, Büyükorhan, Harmancık ve ardından da Orhaneli’de vatandaşlarla bir araya gelmenin sevincini yaşadıklarını söyledi. Mazlum coğrafyalarda ramazan ayını zor şartlarda yaşayanların var olduğuna dikkat çeken Başkan Aktaş, sahip olunan nimetlerin kıymetinin bilinmesini istedi.

Başkan Aktaş, konuşmasında ilçeye yönelik değerlendirmelerini de anlatarak, “Güzel ilçemiz Orhaneli’de bulunmaktan dolayı mutluyuz. İftardan önce esnafımızı dolaştık. Dağ insanının samimiyeti ve güler yüzüyle karşılandık. Vatandaşlarımızla sohbet ettik, taleplerini dinledik. Daha sonra da iftar sofrasının bereketini Orhanelili hemşerilerimizle paylaştık. Ramazan-ı şerif mübarek, oruçlarımız kabul olsun” dedi.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ise 11 ayın sultanı ramazanın huzurunun Orhaneli’de en güzel şekilde yaşandığını görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Çavuşoğlu, her zaman dağ ilçelerinin yanında olduklarını ifade ederek, “Yerel yönetimleriyle, merkezi idaresiyle, Büyükşehir Belediyesi ile insanımızın daha fazla refaha kavuşması, gençlerimizin geleceğe daha emin adımlarla koşması için çalışıyoruz. Türkiye artık yeni döneme hazırlıklı bir şekilde yol almalı” diye konuştu.

Orhanelililer ise ilçeye olan desteği nedeniyle Başkan Aktaş’a teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0