banner102

Önemsemediğiniz Bel Ağrısı Fıtık Çıkabilir

Uzun süre yaşadığı bel ağrısını önemsemeyen 37 yaşındaki Bülent Budaklar, yürüyemeyecek duruma geldikten sonra fıtık olduğunu anladı. 10 seanslık manipülasyon tedavisi sonunda eski sağlığına kavuşan Budaklar, hayata sıfırdan başladığını söyledi.

Önemsemediğiniz Bel Ağrısı Fıtık Çıkabilir
 Araç koltuk sistemi üzerine çalışan bir firmada kaynak operatörlüğü yapan 37 yaşındaki Bülent Budaklar, günde 10 saat ayakta çalıştığını söyledi. İşinin ağır olmasından dolayı bel ağrısını pek önemsemeyen Budaklar, "Küçük bir rahatsızlık geçirdim. Ama önemsemedim. Çeşitli hastanelere bel ağrısı şikayetiyle başvurduk. Fakat ilaç tedavisi ile geri gönderildik. Ardından rahatsızlığım tekrar kendini gösterdi. Yine haplar ve ilaçlarla ayakta durmaya çalışıyordum. Fakat ağrılarım gitgide artmaya başladı ve bacaklarıma kadar indi. Bacaklarımı 20 santimetreden fazla açamaz hale geldim. Ağrılar vücuduma yanma şeklinde giriyordu. Topallıyor ve başkasının yardımı olmadan zor hareket ediyordum. Komşumun tavsiyesi ile Ali Şahabettinoğlu'na geldim. 10’uncu seanstan sonra normal yaşantıma geri döndüm. İnsanlar sağlıklarını kaybetmeden, sağlıksız yaşamın ne olduğunu anlayamıyor. Şimdi hayatıma sıfırdan başlamış gibi hissediyorum" diye konuştu.
Bülent Budaklar'ın 1 ay önce şiddetli bel ve bacak ağrısı şikayetiyle geldiğini ifade eden Manipülasyon Uzmanı Dr. Ali Şahabettinoğlu, "Oldukça ağrılı bir süreç geçiriyordu. Yürüyemez halde bize geldi. MR sonuçlarına baktık. Büyükçe bir fıtık tespit ettik. Bunun yanı sıra sol bacağında 2 santimetre çekilme mevcuttu. 10 seanslık elle tedavi uyguladık. 10 seans sonunda ağrılarından kurtuldu. Bacağındaki kısalma yok oldu. Eski haline geri döndü. Artık her işini kendi yapabiliyor" dedi.
Manipülasyon tedavisinin başarılı bir yöntem olmakla birlikte, boyun ve bel fıtıklarında yüzde 98 olumlu sonuç verdiğini ifade eden Şahabettinoğlu, "Bu tedavi hastalığın ilerleme durumuna göre seanslar halinde uygulanıyor. Rahatsızlık çekilen bölgeye açma, basma, germe, döndürme gibi teknikler uygulanıyor. Genellikle haftada 1 veya 2 seans olarak tedavi ediyoruz. Tedavini en önemli özelliği de kişiye özel uygulanmasıdır. Tedavi sırasında ilaç, ağrı kesici gibi tıbbı ürünler kullanmıyoruz. Ayrıca tansiyonu olan hastalara da hiçbir yan etkisi bulunmayan bir tedavi uyguluyoruz" diye kaydetti.
Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2014, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0