banner102

Önder Matlı'dan mesaj var

Matlı,''Büyük zaferin en önemli yanı,bu milletin azim ve iradesinin şartı ne olursa olsun varlığı ve birliği söz konusu olduğunda çelikleştiğini göstermesidir''dedi.

Önder Matlı'dan mesaj var
 TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi ve AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, İstiklal mücadelemizin büyük bir zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında birlik ve beraberlik duygusuna dikkat çekti.

 

Milletvekili Matlı; mesajında, “Büyük zaferin en önemli yanı, bu milletin azim ve iradesinin, şartlar ne olursa olsun, varlığı ve birliği söz konusu olduğunda adeta çelikleştiğini göstermesidir” dedi.

 

Ağustos ayının, tarihimiz boyunca, milletimiz açısından hep önemli zaferlerle dolu olduğunu ifade eden Matlı, “26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi’yle birlikte Anadolu’nun kapısı milletimize ardına kadar açılmış, 26 Ağustos’ta başlayıp 30 Ağustos 1922 günü zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ile Türk milleti, Anadolu’nun sonsuza kadar Türk yurdu olarak kalacağını bütün dünyaya ilan etmiştir.

 Bu zaferle kurulan ve milletimizin en büyük eserlerinden biri olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin vatanı ve milletiyle birlikte sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşaması yönündeki inanç, istek ve idealimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı`nda, bir kez daha yüce milletimizi ve onun bağrından çıkmış kahraman ordumuz ile birlikte  başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, büyük zaferin 90. yılında, milletimizin ve tarihi zaferlerle dolu şanlı ordumuzun mensuplarının, Zafer Bayramı’nı en içten duygularla kutluyorum” açıklamasını yaptı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2013, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0