Öğrenciler,Sanayi İle Dijital Platformda Buluşacak

Bursa Mesleki ve Teknik Eğitim çalıştayının ikincisi Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapıldı.

Öğrenciler,Sanayi İle Dijital Platformda Buluşacak
banner98
 Bursa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Faruk Bektaş, sanayi kuruluşlarıyla öğrencileri, oluşturulacak dijital bir platformda buluşturmak istediklerini söyledi. 
Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen çalıştay, Bursa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Faruk Bektaş başkanlığında gerçekleşirken, Bursa’da mesleki ve teknik eğitim veren okulların müdürleri de hazır bulundu. Çalıştayda alınan kararların Bursa mesleki eğitiminin yol haritasını oluşturacağını belirten Bektaş, “Bursa, ülkemizin önemli sanayi kentlerinden birisidir. Bunun mesleki eğitim açısından çok önemli bir şans olduğunu düşünüyoruz. Burada alınan kararlar, Bursa mesleki eğitimine ışık tutacak” dedi.
Sektör analizinin önemine vurgu yapan Bektaş, “Yapılacak sektör analizleriyle mesleki eğitimin sanayinin ihtiyacı olan alanlara doğru yönlendirilmesi sağlanacaktır. Sanayi kuruluşlarıyla öğrencilerimizi, oluşturacağımız dijital bir platformda buluşturmak istiyoruz. Böylelikle mesleki eğitimin sektör imkânlarından daha fazla faydalanmasını hedefliyoruz” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2015, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0