banner102

Öğrencilerden huzurevine 'renkli' dokunuş

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kaplıkaya Huzurevi, keyifli bir etkinliğe sahne oldu. Barbaros İlköğretim Okulu öğrencileri, kendi el emekleriyle yaptıkları kuş yuvalarını ‘huzurevi bahçesindeki ağaçlara yerleştirerek’ hem kuşlara yuva yaptı hem de ağaçları renklendirdi.

Öğrencilerden huzurevine 'renkli' dokunuş

Barbaros İlköğretim Okulu öğrencileri, okullarında imal ettikleri kuş yuvalarını Yıldırım ilçesi sınırlarında yer alan Kaplıkaya Huzurevi’ne monte etti. 20 öğrenci, 2 öğretmen ve bir idareciden oluşan ekip, atölye çalışması olarak yaptıkları rengârenk kuş yuvalarını huzurevi bahçesindeki ağaçlara astı. Baharın güneşli yüzünü göstermesiyle birlikte yeşeren ağaçlar, el emeği göz nuru kuş yuvalarıyla iyice renklendi.

Barbaros İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Murat Sivri, kuş evlerini çocukların özenle tasarlayıp renklendirdiğini belirterek, “Öğrencilerimizi huzurevine getirerek, hem yaşlıları ziyaret etmelerini istedik hem de huzurevi sakinlerinin kuş sesleri ile uyanmaları ve kuşların seyir zevkine varmaları mutluluk verir diye düşündük” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2018, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0