Numan Şeker, Milletvekilliği İçin Resmi Başvurusunu Yaptı

Ak Parti Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Numan Şeker, resmi başvurusunu AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun’a teslim etti.Memur-Sen İl Temsilciliği’nden AK Parti Milletvekilliği için istifa eden Numan Şeker, AK Parti...

Numan Şeker, Milletvekilliği İçin Resmi Başvurusunu Yaptı
banner98
Ak Parti Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Numan Şeker, resmi başvurusunu AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun’a teslim etti.
Memur-Sen İl Temsilciliği’nden AK Parti Milletvekilliği için istifa eden Numan Şeker, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun’a milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Dosyasını Torun’a sunan Numan Şeker yaptığı konuşmada, "Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olan Memur-Sen camiasının 10 yıldır il temsilciliğini yaptım. Türkiye’nin kırılma noktalarında AK Parti’nin yapmış olduğu güzel girişimler ve ortaya koyduğu duyarlılık noktasında Memur-Sen camiası olarak her zaman yanında yer aldık. Çözüm sürecinde genel başkanımızı akil insanlar gurubuna dahil olarak Türkiye’nin bir çok ilinde çözüm sürecine destek verdi. Referandum sürecine de destek verdik. Nerede anti demokratik uygulama varsa AK Parti iktidarı bunları tarih sayfalarına kaldırdı. Bizde anti demokratik uygulamalara karşı sivil toplum örgütü olarak mücadelemizi verdik. Bundan sonra da siyasal birikimlerimi siyasal yönde inandığım her zaman milletin değerleri yanında yer alan ve çözümler üreten bir parti olduğu için AK Parti’nin saflarında birikimlerimi aktarmak için milletvekili aday adayı olarak müracaat ediyorum" dedi.
Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2015, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0