NOVA’DA RENKLİ BAHAR ŞENLİĞİ

BURSA – Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi düzenlediği bahar şenliğiyle öğrencilerin yaklaşan üniversite sınavı öncesi moral depolamalarını sağladı.

NOVA’DA RENKLİ BAHAR ŞENLİĞİ
banner98
 Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi’nde düzenlenen şenlikte, öğrenciler futbol, basketbol, halat çekme, dart ve çuval yarışı gibi spor aktiviteleriyle eğlenirken, diğer yandan da müzik ve resim alanlarındaki becerilerini de sunma fırsatı yakaladılar.

Öğrenciler ayrıca, geliri kimsesiz çocuklar için pota yapımında kullanılacak olan yemekleri Özel Nova Fen ve Anadolu Lisesi Kurucusu F. Canan Topsakal ile birlikte hazırladılar.

Düzenlenen etkinlik hakkında konuşan F. Canan Topsakal, öğrencilerinin yalnızca akademik eğitimini önemsemediklerini, akademik eğitimin yanı sıra onların sosyal becerilerini de geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Topsakal, "Bu tarz etkinliklerle öğrencilerimizin spora ve sanata karşı olan ilgisini arttırmak istiyoruz. Öğrencilerimizin mezun olduklarında tam donanımlı bireyler olmasını arzuluyoruz. Böyle günler akademik hazırlığın dışında değerler eğitimine de katkıda bulunan günler” dedi

2.sini düzenledikleri Bahar Şenliğiyle birlikte akademik takvimin sonlarına yaklaşırken öğrencilerin hep beraber eğlenme fırsatı yakaladıklarını söyleyen Topsakal, “Öğrencilerimizin bu tarz sosyal etkinliklerle bir araya gelmesini, eğitim döneminin stresini hep beraber atmalarını, yaklaşan sınavlar öncesi moral depolamalarını istedik”  şeklinde konuştu.

GELİRLER KİMSESİZ ÇOCUKLARA

Öğrencilerle beraber hazırladıkları yemeklerin kimsesiz çocuklar yararına kullanılacağına dikkat çeken Topsakal, “Öğrencilerimizin eğlencenin yanında sosyal sorumluluk sahibi bireyler olmasını da istiyoruz. Bugün burada beraber hazırladığımız yemeklerden kazandığımız bağışı kimsesiz çocuklar için pota yapımında kullanacağız. Bu güzel amaca hizmet eden, bağışta bulunan tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Günün sonunda, spor aktivitelerinde dereceye giren öğrencilere, kupaları ve madalyaları takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2018, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0