Nilüfer'de Çıtayı Yükselteceğiz

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Nilüfer ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Nilüfer'de Çıtayı Yükselteceğiz
banner98
 AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Şerbetçioğlu, “Çok kısa zamanda yaptıkları özverili çalışmalar ve ekip olarak yakaladıkları uyum ve sinerji ile 2015 genel seçimlerinde Nilüfer’de çıtayı yukarı taşıyacaklarına inanıyorum” dedi. Bu inanç, gayret ve samimiyetin doğal sonucu olarak başarıyı getireceğinin altını çizen Şerbetçioğlu, “Teşkilatlarımızla birlikte Bursa ve Bursalılar için çalışmaya devam ediyoruz” mesajını verdi.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu’nun ziyaretinin kendilerine güç verdiğini ifade eden AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak da Nilüfer’de tecrübeli bir kadro ile önce 2015 genel seçimlerinde, daha sonra da 2019 yerel seçimlerine hazırlandıklarını kaydetti. Çalışmalarına ‘O dönem bu dönem’ sloganıyla başladıklarını vurgulayan Çolak, “İlk olarak teşkilat içinde uyumlu çalışma ortamını meydana getirdik.  Muhalefet olduğumuz yerelde tüm belediye çalışmalarını meclis üyelerimizle birlikte yapıcı bir muhalefet anlayışı içinde takip edeceğiz. 2015 genel ve 2019 yerel seçimlerinde Nilüfer’de ipi AK Parti göğüsleyecek” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Çolak, “Kendileri bize her zaman katkı koyacaklarını ve destek vereceklerini belirttiler. Bu ziyaret teşkilatımıza önemli bir moral oldu” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2014, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0