banner101

Nilüfer Koleji'nde Kültür Sanat Şöleni

Nilüfer Koleji öğrencileri, düzenlenen 'Kültür ve Sanat Şöleni'nde hünerlerini sergiledi.

Nilüfer Koleji'nde Kültür Sanat Şöleni
 Nilüfer Bademli Koleji’nde gerçekleşen Kültür Sanat Şöleni yüzden fazla öğrencinin oluşturduğu koronun seslendirdiği şarkılarla başladı. Velilerin ilgi gösterdiği şölende konuşan Nilüfer Koleji Genel Müdürü Mehmet Kıcıroğlu, toplumda okulun önemini vurgulayarak, “Okul, kişiliği oluşturmada, dolayısıyla toplum ve ssyal olguların oluşmasında önemli bir faktördür. Çocuklarımızın geleceğe emin adımlarla hazırlanması, gelecek kuşakların sevgiyle harmanlanmış toplumların meydana gelmesi için okulun rolü büyüktür. Güzel bir deyim var; gelecekte kâin bulunmak isteyenler, o toplumun bugünkü çocuklarına, gençlerine verdiği değere baksınlar” dedi.
Kıcıroğlu’nun konuşmasından sonra eğitim öğretim yılı boyunca birçok yerel ve ulusal yarışmada başarı elde eden TUBİTAK, YGS, Ulusal Bilim Olimpiyatı’nda, sanat ve sporda Nilüfer Koleji’nin ve Bursa'nın gururu olan çocuklara ödüller verildi.
Törenin ardından sahneye çıkarak kendilerini yetiştiren öğretmenlere teşekkür eden Nilüfer Koleji’nde eğitim gören Somalili öğrenciler, “Biz öğretmenlerimizi, arkadaşlarımızı çok sevdik onlar da bizi çok sevdi. Öğretmenlerimizi memleketimizde bıraktığımız ağabey ve ablalarımızın yerine, arkadaşlarımızı da kardeşlerimizin yerine koyduk. Bize hiç yabancılık, yalnızlık çektirmediler, bize sahip çıktıkları için teşekkür ederiz” dediler.
Nilüfer Bademli Koleji’nde gerçekleşen Kültür Şöleni’nde öğrencilerin günlerdir yoğun tempo ile hazırladıkları ışık gösterisi büyük ilgi topladı. Çocukların farklı yörelere ait kostümlerle sergiledikleri oyunlar veliler tarafından ayakta alkışlandı.
Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2015, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0