banner102

"NİLÜFER İÇİN BENDE VARIM" DEDİ

Tahir Kahveci AK Parti'den Nilüfer Belediye Başkan'lığı aday adaylığı başvurusunu AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay'a teslim etti.

"NİLÜFER İÇİN BENDE VARIM" DEDİ

TAHİR KAHVECİ adaylıkla ilgili açıklamasında "20 yıllık anlayışın son bulacağı ve belediyenin devir teslim alınacağı günün heyecanını şimdiden hissediyorum" dedi.
"Nilüfer'de 20 yıllık yanlış ve kötü yönetimin son bulması için,Bursa'mızın yeni ve çağdaş yüzü Nilüfer ilçemizin ideolojik saplantıya ve ranta kurban gitmesine sessiz kalmamak için,makyajlı değil gerçek bir çağdaş Nilüfer için,merkezi yönetimle ve büyükşehir ile uyumlu Nilüfer'in hak ettiği hizmetleri alabilmek için 31 Mart 2019 mali idari seçimlerinde yaşadığım ve uzun yıllar siyaset yaptığım Nilüfer ilçemize Ak Parti'den aday adaylık müracatımı Ak Parti Nilüfer ilçe başkanı Ufuk Ay'a teslim ettim. Bundan sonraki süreçlerin hayırlısıyla devam etmesini diliyor,20 yıllık anlayışın son bulacağı ve belediyenin devir teslim alınacağı günün heyecanını heyecanını şimdiden hissettiğimi ifade etmek istiyorum" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0