Nasreddinkazani.com Büyük İlgi Görüyor

Sanayi kuruluşlarının depolarında atıl halde bekleyen elektronik parçaları, sanal ortamda alıcılarla buluşturan, www.nasreddinkazani.com adlı e-ticaret sitesi, sektörde faaliyet gösteren büyük ölçekli firmalardan büyük ilgi görmeye başladı.Bursa’da...

Nasreddinkazani.com Büyük İlgi Görüyor
banner98
Sanayi kuruluşlarının depolarında atıl halde bekleyen elektronik parçaları, sanal ortamda alıcılarla buluşturan, www.nasreddinkazani.com adlı e-ticaret sitesi, sektörde faaliyet gösteren büyük ölçekli firmalardan büyük ilgi görmeye başladı.
Bursa’da elektrik ve elektronik ürünleri satış ile pazarlaması yapan Befaş Elektrik & Elektronik, otomasyon uzmanı Proto Mühendislik ve elektronik eşya tamir servisi Senkron Elektronik firmalarının ortaklığında kurulan www.nasreddinkazani.com adlı e-ticaret sitesinde, yeni, ikinci el ile tamir görmüş olmak üzere 3 farklı elektronik ürün satışa sunuluyor. Sitenin kurucu ve fikir babası Ertuğrul Çelik, tüm ürünleri çalışır durumda satışa sunduklarını söyledi. Sanayi kuruluşlarının ve büyük toptancıların depolarındaki üretimden kalkmış ama hala talep gören çok sayıda elektronik parçayı alıcılara ulaştırdıklarını vurgulayan Çelik, elektronik parçaların geçmişte hurdaya gittiğine dikkat çekti. Çelik, “Piyasada bu ürünlere ihtiyacı olan firmalar var. O firmalar, bizim satışa sunduğumuz ürünleri yurt dışından çok yüksek bedeller ödeyerek getiriyorlardı” dedi.
Yaklaşık 2 ay önce açılan e-ticaret sitesinin bekledikleri ilgiyi gördüğünü dile getiren Ertuğrul Çelik, özellikle elektrik elektronik parçalar üreten ve tesislerinde otomasyon sitemi olan sanayi kuruluşlarının kendileriyle irtibata geçtiğini vurguladı. Çelik “Gördüğümüz ilgiden memnunuz. Bu hafta başında Bursa’da üretim yapan dünya devi bir firmayla anlaşma imzaladık. Başka büyük kuruluşlardan da talep alıyoruz. Bu gelişmeler doğru yolda olduğumuza gösteriyor” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2015, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0