NARLICA'DA İÇME SUYU SORUNU GİDERİLİYOR

NARLICA'DA İÇME SUYU SORUNU GİDERİLİYOR

NARLICA'DA İÇME SUYU SORUNU GİDERİLİYOR
banner98

Orhangazi’ye bağlı Narlıca Mahallesinde içme suyu sorununu kökten çözecek çalışmalar başlatıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BUSKİ ekipleri Narlıca Mahallesinde yüksek kodlarda yer alan içme suyu deposuna mahallenin alt bölümlerinde yer alan ana içme suyu hattından su çekecek.

Çalışmalar başladı

BUSKİ ekipleri Narlıca Mahallesi’nde mahallenin alt bölümlerinde kalan ana bağlantı noktasından deponun bulunduğu yaklaşık 2 bin 500 metreye kadar yeni terfi hattı çekimine başladı. Ekipler hafta başı itibarı ile Narlıca’da hummalı bir çalışma başlattı.

Başkan Çağlayan BUSKİ Genel Müdürü ile birlikte çalışmaları inceledi

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Narlıca’da içme suyu sorununu çözecek olan çalışmaları yerinde inceledi. BUSKİ Genel Müdürü Güngör Güleç ve daire başkanları ile birlikte Narlıca Mahallesi’ndeki çalışmaları inceleyen başkan Çağlayan, daha sonra ekiplerle birlikte deponun bulunduğu alana çıktı. Buradaki incelemelerin ardından Mahalle Muhtarı Mehmet Arık ile birlikte mahalle sakinleri ile bir araya gelen başkan Neşet Çağlayan vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0