banner101

“Mustafakemalpaşa`nın kaderi Büyükşehir`le değişecek“

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni dönemde Mustafakemalpaşa´da yıllardır bekleyen önemli projelerin devreye alınacağını söyledi.

“Mustafakemalpaşa`nın kaderi Büyükşehir`le değişecek“
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni dönemde Mustafakemalpaşa´da yıllardır bekleyen önemli projelerin devreye alınacağını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve RUMELİFED Başkanı Selim Yedikardeş´le birlikte, Mustafakemalpaşa´da bir dizi açılış ve ziyaret gerçekleştirdi. İlçedeki temasları çerçevesinde bölgenin geleceğine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Altepe, yeni dönemde Mustafakemalpaşa´nın kaderinin Büyükşehir´le birlikte değişeceğini kaydetti. İlçenin hızlı bir şekilde kalkınması ve gelişmesi için çaba sarf ettiklerini, ilçe belediyesiyle birlikte projeler geliştirdiklerini hatırlatan Başkan Altepe, yeni dönemde Mustafakemalpaşa´da ticaret, tarım, sanayi ve turizmde birbiri ardına büyük hamleler gerçekleştireceklerini ifade etti. Başkan Altepe, "Yıllardır bekleyen önemli projeler, inşallah kısa dönemde çözüme kavuşmuş olacak" dedi.

Başkan Altepe, ilk olarak Mustafakemalpaşa Belediyesi´nin Muharrem Ayı nedeniyle düzenlediği geleneksel aşure etkinliğine katıldı. Hafta boyunca çeşitli noktalarda vatandaşlara aşure dağıtan ilçe belediyesi, bu kez belediye binası önünde kurulan stantlarda binlerce kişiye aşure ikramında bulundu. Bu yıl 5.´si gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Altepe, beraberindeki heyetle birlikte vatandaşlara aşure servisi yaptı. Vatandaşların Muharrem Ayı´nı kutlayan Başkan Altepe, Türk kültüründeki geleneklerin büyük bölümünün toplumsal dayanışma temalı olduğunu belirterek, bu tür gelenekleri yaşatarak dayanışma duygusunun daha da artırılmasının önemine değindi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, temasları çerçevesinde Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUMELİFED) Mustafakemalpaşa Temsilciliği´nin yeni binasına ´Hayırlı olsun´ ziyaretinde bulundu. Derneğin yeni binasının güzel hizmetlere vesile olması temennisinde bulunan Başkan Altepe, "Hem kültürümüz hem de Mustafakemalpaşa için burada, inşallah çok güzel hizmetlere birlikte imza atacağız" diye konuştu. Ziyaretinde Başkan Altepe´ye eşlik eden RUMELİFED Genel Başkanı Selim Yedikardeş, kendilerinin her zaman için yanında olan Başkan Altepe´ye desteklerinden ve ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Altepe, ilçedeki temasları çerçevesinde, Gülnesil Derneği Mustafakemalpaşa Şubesi´ni hizmete açtı. Büyükşehir Belediyesi olarak insan odaklı her çalışmanın yanında yer almayı görev bildiklerini, Gülnesil Derneği´ni de insan odaklı çalışan, insanların mutluluğunu baz alan bir sivil toplum kuruluşu olarak bildiklerini kaydeden Başkan Altepe, "Gönül insanlarının kurduğu bu dernek, inşallah başta Dere Mahallesi olmak üzere tüm ilçeye hizmet edecek. İnsan odaklı çalışacak ve insanların gelişmesi için katkılar sağlayacak. Yetkili arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Başkan Altepe, Mustafakemalpaşa´daki temasları çerçevesinde Maden Şehitleri Derneği´ne de bir ziyarette bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2013, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0