Mustafakemalpaşada kazanan akkoyunlu oldu

AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe kongresi gerçekleştirildi. İki listeyle yapılan kongrede Saadettin Akkoyunlu ve Orhan Özmen’in arasında geçen yarışın sonunda mevcut başkan Saadettin Akkoyunlu yeniden göreve geldi.

Mustafakemalpaşada kazanan akkoyunlu oldu
banner98
 Ak Parti Mustafakemalpaşa İlçe kongresi Yalıntaş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongreye AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, milletvekilleri, belediye başkanları, parti il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. İki liste ile girilen kongrede Mustafakemalpaşa İlçesi’nde bulunan 400 delegenin 388’i oy kullandı. Kongrede 13 delege oy kullanmazken sandıktan 2 tanede boş oy çıktı. Kongre sonucunda Orhan Özmen 116 delegeden oy alırken, mevcut başkan Saadettin Akkoyunlu ise 270 oy alarak yeniden göreve geldi.

 

Kongrede konuşan İl Başkanı Cemalettin Torun, Mustafakemalpaşa’da Saadettin Akkoyunlu başkanlığındaki yönetimle büyük başarılar elde ettiklerini belirterek, “Bu başarımız birlikte çalışmaktan, uyumdan, istikrardan geliyor. Biz genel merkezimiz, il başkanlığımız, belediye başkanlığımız, ilçe başkanlığımız ve büyükşehir belediyemizle uyum içinde çalışıyor. Bu uyum halka da yansıyor ve bu da başarıyı getiriyor. Ben inanıyorum ki Sayın delegasyon Mustafakemalpaşa’da bu uyum ve başarının devamı yönünde en doğru kararı verecektir”dedi.

 

AK Parti kadrolarının hizmet kadroları olduğunu vurgulayan Torun, sözlerini şöyle sürdürdü:  “İşimiz hizmet ve hizmet edenlerin yanındayız. Bu yolda yorulan arkadaşlarımız olabilir, affını isteyen arkadaşlarımız olabilir ancak millete hizmet aşkı ile yananların her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bizler Uzun Adam Recep Tayyip Erdoğan ve koşan adam Sayın Ahmet Davutoğlu ile birlikte hizmet yolunda koşmaya devam edeceğiz ve Bursamıza, Mustafakemalpaşamıza en güzel hizmetlerin gelmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Kongremizde seçilecek yönetimimizi şimdiden tebrik ediyorum ve kongremizin  hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

 

Öte yandan Mustafakemalpaşa’da yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

 

1)      SAADETTİN AKKOYUNLU

2)      MEHMET KANAR

3)      ADNAN OĞUZ

4)      UĞUR CEDE

5)      BEKRİ ŞAHİN

6)      SUAT KIRAY

7)      SELÇUK PALABIYIK

8)      ÇİĞDEM YARIŞ

9)      ABDULLAH ÖZDEL

10)  M.KAMİLE İLHAN

11)  HASAN ERTUĞRUL

12)  NUMAN ASLANOĞLU

13)  SEZER TUNA

14)  MEHMET AYDEMİR

15)  ALİ KUYUMCU

16)  GÜLER KAYHAN

17)  İSMAİL BAYAR

18)  ENDER ÇAKMAKÇI

19)  ALİ OSMAN İREN

20)  M.ALİ DEMİRCİ

21)  ALİ KAŞ

22)  VECDİ ACAR

23)  MEHMET KOÇAK

24)  ERDAL UZ

25)  KADER SARI

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2014, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0