banner102

Mustafakemalpaşa Stadı Sil Baştan Yenileniyor

Karacabey’in ardındın Mustafakemalpaşa ilçe stadyumunda da modernizasyon çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, tribünlerden yedek kulübesine, soyunma odalarından aydınlatma sistemlerine kadar tüm stadyumu sil baştan yeniliyor.Türkiye...

Mustafakemalpaşa Stadı Sil Baştan Yenileniyor
Karacabey’in ardındın Mustafakemalpaşa ilçe stadyumunda da modernizasyon çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, tribünlerden yedek kulübesine, soyunma odalarından aydınlatma sistemlerine kadar tüm stadyumu sil baştan yeniliyor.
Türkiye genelinde sporda tesisleşme denince ilk akla gelen belediye olan Bursa Büyükşehir Belediyesi, son 6 yılda hayata geçirdiği çalışmalarla Bursa’yı sporda marka bir kent haline getirirken, merkeze yeni bağlanan ilçelerde de sporun çıtasını yükseltmeye başladı. Karacabey’deki M. Fehmi Gerçeker Stadyumu’ndaki yenileme çalışmalarını tamamlama aşamasına gelen Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Mustafakemalpaşa ilçe stadyumundaki çalışmalara start verdi. Bakımsızlık yüzünden tribündeki koltukları kırılan, aydınlatma sistemi çalışmalar, sıvaların döküldüğü stadyum sil baştan yenileniyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile birlikte stadyumda başlatılan onarım çalışmalarını yerinde incelemedi. Çalışmalar kapsamında stadyumu bir bütün olarak ele aldıklarını ve tüm eksikliklerin proje kapsamında giderileceğini dile getiren Altepe, “Tribünlerdeki koltuklardan açık tribünlerin üzerinin kapatılmasına, yedek kulübelerinin elden geçirilmesinden soyunma odalarının yeniden düzenlemesine ve aydınlatma sistemindeki eksikliklerin giderilmesine kadar çok yönlü bir çalışma yapacağız. Bursa kent merkezinde nasıl sporcularımıza en sağlıklı ortamlarda spor yapma imkanı sağlıyorsak, aynı imkanı ilçelerimizdeki amatör kulüpler için de sağlayacağız. Amacımız çalışmaları en kısa zamanda tamamlayıp, buraya gerçek bir stadyum görüntüsü kazandırmak” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2015, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0