MÜSİAD'a Telekom bilgilendirmesi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Avea Güney Marmara Bölge Satış Müdürü Ali Kandemir ve Türk Telekom Batı 2 Bölge Müdürü Ahmet Yanbay’ı konuk etti.

MÜSİAD'a Telekom bilgilendirmesi
banner98
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Avea Güney Marmara Bölge Satış Müdürü Ali Kandemir ve Türk Telekom Batı 2 Bölge Müdürü Ahmet Yanbay’ı konuk etti.

MÜSİAD Bursa Şubesi Dernek Merkezi’nde gerçekleştirilen MÜSİAD Bursa Şubesi Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu toplantısında konuşan Türk Telekom Batı 2 Bölge Müdürü Ahmet Yanbay Türk Telekom’un faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Bilişim sektörünün, bütün sektörlerin dinamosu olduğunu söyleyen Ahmet Yanbay, bu sektörün vazgeçilemez bir sektör olduğunu belirtirken, Türkiye’nin son yıllarda bu alanda önemli çalışmalara imza attığını hatırlattı. Bilişim sektörünün devleri arasında bulunan Türk Telekom’un çalışmaları ve altyapısı hakkında bilgi veren Ahmet Yanbay, şunları söyledi: “Son 3 yılda 80’e yakın ödül alan Türk Telekom, son 5 yıldır da Türkiye’nin en değerli markası. 21 bin 500 çalışanı olan, 14 milyon erişim hattı ve 172 bin km fiber optik altyapısına sahip Türk Telekom, bilişim sektöründe gerek Türkiye’nin gerekse de dünyanın en güçlü kurumlarından birisi konumunda. Bu yönlerimizin yanında sosyal sorumluluk projelerine de ciddi derecede destek sağlıyoruz. Bunlara örnek vermek gerekirse; Türk Telekom 10 yıldan bu yana yaptığı yatırımlar ile 28.000 genç sporcunun yetişmesini sağladı ve bugüne kadar yaptırdığı 76 eğitim binası ile öğrencilerin eğitim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal gelişimlerine de katkıda bulunmayı hedefledi.”

BURSASPOR, BURSASPORCELL İLE KAZANIYOR.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni, MÜSİAD Bursa Şubesi Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu Başkanı Aydın Özdemir ile MÜSİAD Bursa üyesi işadamlarının katıldığı toplantının bir diğer konuğu olan Avea Güney Marmara Bölge Satış Müdürü Ali Kandemir ise Bursaspor taraftarlarına yönelik olarak başlatılan, gelir paylaşımı modeline dayalı BursasporCell gidişatı hakkında bilgi verdi. Kandemir, Beşiktaş’ın KartalCell’inin Bursasporcell’in yaklaşık 5 katı abone sayısına sahip olduğunu, Bursaspor’un BursasporCell’ inin 32 bin abonesi olduğunu söyledi. Ali Kandemir, “Bugün İzmirCelli’n Bursasporcell’in üzerinde abone sayısı var, Kartalcell’in Bursasporcell’in 5 katı abonesi var ve BursasporCell neden KartallCell’i yakalayamasın ki? Tabi burada, bu rakamların yakalanması için, siz değerli işadamlarına desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.

Bursasporcell projesinin gelir paylaşımı ortaklığı modeline dayalı bir uygulama olduğunu hatırlatan Ali Kandemir, Abone sayısının artışına parelel olarak Bursaspor’un da gelirinin artacağını söyledi, Bursalılar’da KartalCell abone sayısını yakalayabilecek potansiyel olduğuna vurgu yaptı.
Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2013, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0