Münir Karaloğlu “Çalışan Gazeteciler Günü“ mesajı yayınladı

Bursa Valisi Münir KARALOĞLU’nun, tüm çalışan basın mensuplarına "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" ile ilgili kutlama mesajı yayınladı.

Münir Karaloğlu “Çalışan Gazeteciler Günü“ mesajı yayınladı
banner98
Bursa Valisi Münir KARALOĞLU’nun, tüm çalışan basın mensuplarına "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" ile ilgili kutlama mesajı yayınladı. Gazetecilerin önemli bir görev icra ettiğini belirten Vali, aynı zamanda özel hayata ve kişilik haklarına da dikkat edilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Karaloğlu'nun yayınladığı mesajın tam metni ise şöyle. 

“Demokratik sistemin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, toplumun bilgilendirilmesi, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumlulukları üstlenmekte olup, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi önemli değerleri içerisinde bulunduran kutsal bir meslektir.
Bu önemli misyonu gerçekleştirmek için zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, her zaman ve her yerde büyük bir özveri ile çalışan değerli basın çalışanlarımızı takdir ve tebrik etmemek mümkün değildir.
Bu anlayışla, İlimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü içtenlikle kutluyor, görevlerini ifa ederken yaşamlarını yitiren basın mensuplarımızı da saygıyla anıyorum.”
Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2014, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0