Müftü'ye veda ziyareti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, İstanbul Bağcılar Müftülüğü'ne atanan Musa Uzun'a veda ziyaretinde bulundu.

Müftü'ye veda ziyareti
banner98
 Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Mustafa Eren ile birlikte Müftü Musa Uzun'u makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 2010 yılından beri Mustafakemalpaşa'da başarıyla hizmet veren Musa Uzun'a yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi.

 'Verimli bir dönem geçirdik'

 Müftü Musa Uzun'un Mustafakemalpaşa'da kalıcı eserler bıraktığını belirten Başkan Kurtulan; " Yeni Müftülük Binası ve Kuran Kursu'nun yapılmasına öncülük eden müftümüze teşekkür ediyorum. İnşallah en yakın zamanda eksiklikleri de tamamlayarak bu hizmet binasını birlikte açacağız. Müftümüzle birlikte verimli bir mesai dönemi geçirdik. Yeni camilerimizin temelini birlikte attık, her anlamda karşılıklı istişaremizi sürdürdük. İnanıyorum ki müftümüz, yeni görev yerinde de güzel hizmetlere imza atacaktır. Mustafakemalpaşa'ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.

 'Kapımız hep açık'

 Başkan Kurtulan'a teşekkür eden Müftü Musa Uzun ise Mustafakemalpaşa'dan güzel hatıralarla ayrıldığını belirtti.

Müftü Uzun; " Hizmetler bir bayrak yarışıdır. 7 yıldır bu bilinçle görevimizi yerine getirme gayretinde bulunduk.  Her insanla irtibatımız oldu. Enerjimizi hep faydalı işler yapmak için harcadık. Devlet görevinin en üzücü yanı yıllarca görev yaptığınız yerden ayrılmaktır. Vedalar tamamen ayrılık değildir. Bütün Mustafakemalpaşalılara görevimize devam edeceğimiz yerde de kapılarımız hep açık olacaktır. Tüm vatandaşlarımıza ve mesai yaptığım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum " dedi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2017, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0