Müezzinoğlu'na Anlamlı Portre

İlkay Tekstili fabrikasını ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na dijital baskı yöntemi ile hazırlanan ve üzerinde AK Parti milletvekillerinin fotoğraflarının olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan portresi hediye edildi.

Müezzinoğlu'na Anlamlı Portre
banner98
 İlkay Tekstili Fabrikası'nı ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, işçiler ile birlikte yemek yedi. Daha sonra işçilere hitap eden Müezzinoğlu, 7 Haziran seçimlerinde herkesin elinin elini vicdanına koyarak sandığa gitmelerini söyledi. Bakan Müezzinoğlu’na konuşmasının sonunda dijital baskı yöntemi ile hazırlanan ve üzerinde AK Parti milletvekillerinin fotoğraflarının olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan portresi hediye edildi.
Fabrikadan ayrılan Müezzinoğlu, makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın kabrini ziyaret etti. Yıldız için dua eden Müezzinoğlu, kabre ziyarete gelen bir aile ile yakından ilgilendi. Müezzinoğlu kabir ziyaretinin ardından Bursa Kent Konseyi’nin programına katıldı.
Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2015, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0