Mudanya'da hizmetler devam ediyor.

Mudanya Belediyesi, son dönemlerde ilçeye kazandırdığı spor tesislerine yenilerini ekliyor.

Mudanya'da hizmetler devam ediyor.
banner98
Mudanya Belediyesi, son dönemlerde ilçeye kazandırdığı spor tesislerine yenilerini ekliyor. Bu hizmetlerden en önemlisi sayılabilecek olan, köyden mahalleye dönüştürülen Hasköy Mahallesi ile Ülkü Mahallesine belediye tarafından kazandırılan, gençler ve sağlıklı yaşam için spor yapmak isteyenlerin kullanması amacıyla suni halı saha yapım çalışmaları Hasköy mahallesinde tamamlanırken Ülküköy Mahallesi’nde ise Halı saha yapımı devam ediyor.

Mudanya Belediyesi tarafından Mudanya´yı her alan da olduğu gibi sporda da üst seviyelere taşımak amacıyla spor tesisleri oluşturma çalışmalarına Hasköy Mahallesi’nde Halı saha yapım çalışmaları tamamlanırken, Ülküköy Mahallesi’nde ise Halı saha çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Hasköy Mahallesi’nde toplam 1000 metre kare alan üzerine inşa edilen Modern Halı saha 40x25 metre ebatlarında tasarlandı. En iyi kaliteli suni çim zemin malzemesi kullanılan Halı sahanın etrafı ise tel örgülerle ile çevrildi. Gece vatandaşların kullanımı için de hizmet verecek şekilde dizayn edilen gece aydınlatma sistemleri ile 500 kişilik beton tribün de tamamlandı ve önümüzde ki günlerde açılışı gerçekleştirilecek.

BELEDİYE KÖY VE MAHALLELERDE İLKLERE İMZA ATIYOR
Mudanya Belediyesi fen işleri müdürlüğü tarafından yapılan suni halı sahanın aynısının ilçeye bağlı Ülküköy Mahallesi’ne de yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten belediye başkanı Hasan Aktürk, 1000 metre kare alan üzerine inşa edilmesi devam eden 40x25 metre ebatlarında ki suni halı saha yapım çalışmalarıyla Mudanya belediyesi köylerde ve köyden mahalleye dönüştürülen bölgelerde ilklere de imza atmış olduğunu, köyden mahalleye dönüştürülen bölgelerde yaşayan vatandaşlara yönelik olarak verilen hizmetler içinde bulunan suni halı saha yapımları bölge halkı tarafından da memnunlukla karşılandığını ayrıca 500 kişi kapasiteli beton tribün ve aydınlatma projektörleri ve parke döşeli tretuvar ve çevre düzenlemesinin de yapılacağını belirtti. Belediye Başkanı Aktürk," Mudanya ilçemiz ile ilçemizin tüm mahallelerine belediye olarak nasıl hizmet veriyor ve mahalle halkımızın ihtiyaçları karşılanıyorsa, köylerimiz ve köyden mahalleye dönüştürülen mahallelerimizin de aynı hizmetlerden yararlanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

BELEDİYE OLARAK HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ
İlçemiz mahallelerinden Hasköy ve Ülküköy Mahallelerimizin bizlerden suni çim halı saha istemeleri ile çalışmalarımızı başlatarak ilk önce Hasköy mahallemize aydınlatma araçlarıyla, tribünleri ve parke kaplı çevre tretuvarlarıyla tamamlanmış 500 kişi kapasiteli beton tribünüyle bütünleştirilmiş suni ve modern çim halı sahayı tamamladık önümüzde ki günlerde açılışını yapacağız. Şimdi de Ülküköy mahallemizin istediği suni çim halı saha yapımını gerçekleştiriyoruz. Alt zeminini ve sahanın çevre duvarlarını da tamamladık, tel örgülerle çevrilmesi ve çevre düzenlemesiyle beton oturma tribününün yapımına önümüzde ki günlerde başlıyoruz, her iki mahallemiz de ki çim halı sahaların açılışlarını da gerçekleştirerek halkımızın istifadesine sunacağız. Mudanya belediyesi olarak her zaman halkımızın yanındayız" dedi.
Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2013, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0