MUDANYA'DA ASFALT VE PARK ÇALIŞMALARI ARTARAK DEVAM EDİYOR

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni yerleşim alanlarında sıcak asfalt çalışmalarını sürdürürken, çocuk parklarında da revizyon çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen talepleri sırasıyla yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Hayri Türkyılmaz, çalışmaları da bizzat yerinde takip ediyor.

MUDANYA'DA ASFALT VE PARK ÇALIŞMALARI ARTARAK DEVAM EDİYOR
banner98
 Mudanya'nın daha yaşanabilir ve sağlıklı bir kent olması konusunda sınırları ve sorumluluk alanları içerisinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Mudanya Belediyesi, gerçekleştirdiği hizmetlere her gün bir yenisini daha ekliyor. Halitpaşa Mahallesi Yumurtatepe Caddesi ve bağlı yollarda alt yapısı ile yapılaşması tamamlanan bölgelerde sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, asfalt çalışmaları öncesinde kaldırım ve tretuvar çalışmalarını tamamlıyor. Fen İşleri Müdürlüğü Mustafa Taban ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, vatandaşlardan gelen talepleri de yerinde değerlendirdiklerinin altını çizdi. Yaklaşık 1000 metrelik alanda asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini ifade eden Türkyılmaz, Yumurtatepe Caddesi’nde 5000 ton asfalt kullandıklarını da sözlerine ekledi.

ÇOCUK PARKLARI YENİLENİYOR
İlçe merkezi ve kırsal alanda mevcut çocuk oyun alanlarının revizyonu, spor alanlarının kauçuk zemin kaplaması, parkların aydınlatılmasının yanı sıra parke zemin çalışmalarını çok yönlü olarak sürdürdüklerini de belirten Türkyılmaz, “Vatandaşlarımızdan gelen talepleri de sırasıyla yerine getiriyoruz.  Bu bağlamda projesini tamamladığımız Leylekli Parkımızı da baştan aşağıya yeniliyoruz” dedi. Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için yeşil alanları önemsediklerinin de altını çizen Türkyılmaz, “ilçemize yeni çocuk oyun alanları ve ortak yaşam alanları kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2017, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0